# Lucas Biglia

Cevap: Lucas Biglia Galatasaray'da (mı)?

Arjantin basını Formica'yı %60 fln bizde görüyor.

Biglia takıma pek bir şey katmayacaktır. Türkiye liginde işler teknikle yürümüyor artık, ki tekniği de muhteşem bir adam değil zaten. Söylendiği gibi Zokora, Romaric gibi bastığı yeri inletecek ama hücuma da katkı yapabilecek adamlar lazım. Bu anlamda van Bommel gelse daha faydalı olur. Hücuma katkısı tartışılır ama defansif özellikleri üst düzeydir, takım oyuncusudur, pas trafiğini tıkamaz. Sürpriz golleri de vardır.

Bu iki oyuncuda genç oyuncu ve faydalı olurlar.Ama ben on numara transferi yapmazdım dediğim gibi. Tek korkum taraftarın mantığı. Genç oyunculara karşı aşırı sabırsız ve harcamacı tutumumuz. İki maç kötü oynasın asarız.

Bu iki oyuncuda genç oyuncu ve faydalı olurlar.Ama ben on numara transferi yapmazdım dediğim gibi. Tek korkum taraftarın mantığı. Genç oyunculara karşı aşırı sabırsız ve harcamacı tutumumuz. İki maç kötü oynasın asarız.

Klasik 10 numara değildir bence. Colman da klasik 10 numara diye alındı zamanında. Arjantinli o tip oyuncu fazla çıkmıyor Riquelme ve D'Alessandro'dan sonra.

Romaric gidiyordu bir ara ama tam bilmiyorum. Fransa'dan da bulunur Merih adam. Biglia ilk piyasaya çıktığı günlerinden çok uzak. Zaten ortada kesin bir şey yok ama şahsen ben gelmesini istemiyorum.

Şu orta sahaya sınıf atlatacağı yine de aşikar orası da ayrı bir mevzu.

Kanka, Formica kim yahu, çok övülüyor ama ilk defa duydum :D Nerede oynuyor, nasıl bir oyuncu ?

Biglia'yı ilk zamanlarından beri takip ediyorum, gelişemedi bir türlü. Eğer ilk zamanlarındaki gibi devam edebilse belki Mascherano'dan da iyi adam olacaktı. Bu Gago için de geçerli. Oldukları yerde kaldılar.

Formica çok iyi adam hacı. Ofansif ve mücadeleci. Tekniği, hızı şutları her şeyi var. Eğer alırlarsa büyük iş yaparız.

Arkadaşlar biglicada scout bu sefer yanılmaz bence, geçen seferden ders almışlardır, biz artık şu formicayı konuşalım hem 2 arjantinli mantıklı geldi bana uyum sorunuda olmaz.

Formicayı canlı izleyen varmı? gerçi zor ama.

Formica'yı videodan izleyince Tuncay tarzı bir adammış gibi geldi.Ama şimdiki değil 3-4 sene önceki Tuncay.

Formica 5-6 sene önce basit bir menajerlik oyunu olan CyberFoot'ta 18 yaşlarında tek başına şampiyonluğu kazanan bir oyuncuydu. Eğer Mauro Formica'dan bahsediyorsanız iyi bir oyuncu, ancak bizde şampiyonluğu kazanamayacağı kesin.

ortasahayı hareketlendireceği kesin.

Yeni görüyorum haberi. Lucas Biglia Cana´nin yanina düsündügümüz tipte bir futbolcu. Cana´ya nazaran cok daha teknik, topu kullanabilen, pas yapabilen bir futbolcu. Iyi transfer olur.

muhtemelen 10 numara olarak Arda kullanılır.sol çizgide pino.bir sağ açık alırsak ortasahayı enazından yarım sezonluk tamamlamış oluruz.belki rotasyon için bir Türk alınabilir göbeğe.

muhtemelen 10 numara olarak Arda kullanılır.sol çizgide pino.bir sağ açık alırsak ortasahayı enazından yarım sezonluk tamamlamış oluruz.belki rotasyon için bir Türk alınabilir göbeğe.

Arda´yi sol kanatta oynatmamiz gerekiyor. Arda 10 numara oynayamaz. Verimi düsüyor en azindan. Böyle olur tahminimce

---------------------------Cana----------------Biglia------------------------

---------------------------------Formica----------------------------

-------Pino------------------------------------------------Arda--------------

-------------------------------Baros (Transfer)-------------------

Bize sağlam bir sağ açık gerekiyor. Pino'yla olmaz. Bentley-Gio-Kuyt tarzı bir adam almamız lazım.

Geri
Üst Alt