- 15 Nisan 2010
- 26.236
- 1.367
- 1.693
Cevap: Lucas Biglia Galatasaray'da (mı)?
Arjantin basını Formica'yı %60 fln bizde görüyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu iki oyuncuda genç oyuncu ve faydalı olurlar.Ama ben on numara transferi yapmazdım dediğim gibi. Tek korkum taraftarın mantığı. Genç oyunculara karşı aşırı sabırsız ve harcamacı tutumumuz. İki maç kötü oynasın asarız.
Romaric gidiyordu bir ara ama tam bilmiyorum. Fransa'dan da bulunur Merih adam. Biglia ilk piyasaya çıktığı günlerinden çok uzak. Zaten ortada kesin bir şey yok ama şahsen ben gelmesini istemiyorum.
Şu orta sahaya sınıf atlatacağı yine de aşikar orası da ayrı bir mevzu.
Kanka, Formica kim yahu, çok övülüyor ama ilk defa duydumNerede oynuyor, nasıl bir oyuncu ?
Biglia'yı ilk zamanlarından beri takip ediyorum, gelişemedi bir türlü. Eğer ilk zamanlarındaki gibi devam edebilse belki Mascherano'dan da iyi adam olacaktı. Bu Gago için de geçerli. Oldukları yerde kaldılar.
Formica çok iyi adam hacı. Ofansif ve mücadeleci. Tekniği, hızı şutları her şeyi var. Eğer alırlarsa büyük iş yaparız.
hiç öyle değil.tuncay ne zaman jeneriklik goller atmış uzaktan![]()
Formica için herhangi bir kaynak var mı ?
muhtemelen 10 numara olarak Arda kullanılır.sol çizgide pino.bir sağ açık alırsak ortasahayı enazından yarım sezonluk tamamlamış oluruz.belki rotasyon için bir Türk alınabilir göbeğe.
muhtemelen 10 numara olarak Arda kullanılır.sol çizgide pino.bir sağ açık alırsak ortasahayı enazından yarım sezonluk tamamlamış oluruz.belki rotasyon için bir Türk alınabilir göbeğe.