- 26 Kasım 2012
- 185.618
- 258.354
- 5.998
Cevap: Lucas Biglia Galatasaray'da (mı)?
He
Bu iş bitmedi efendim. Resmi bir imza atılmadı ve büyük olasılıkla da gerçekleşmeyecek bu transfer. Klüpler kendi aralarında anlaşmasına rağmen Biglia Türkiye’ye gelmeyi reddetmiş. Klübünde kalmak ve önümüzdeki sezon İngiltere’de oynamak istiyor.Avrupa’daki bonservis bedellerinde meydana gelen düşüş sayesinde en iyi teklifi veren ve klübüyle anlaşan biz olmamıza rağmen Biglia’yı ikna edemedik. Özellikle Insua konusunda Hagi’nin takındığı tavrın rahatsız ediciliği, Türkiye’nin cazip bir ülke olmaması ve en önemlisi Galatasaray’ın önümüzdeki sezon şampiyonlar ligine katılma şansınız çok ama çok az olması bu transferin olumsuz sonuçlanmasındaki etkenlerdir. Çok zor bir ihtimal ama çok yüksek yıllık ücret karşılığında anlaşılırsa belki Biglia Galatasaray’da oynar ama hiç zannetmiyorum. Daha önceden yukarıda yazmıştım ancak pek dikkate alan olmadı. Lütfen resmileşmeyen transferleri buraya aktarmayın. Sizin itibarınız kimseyi ilgilendirmez ama insanları yoktan yere umutlandırmaya da hakkınız yok.
alinti
He