# Lucas Biglia

Cevap: Lucas Biglia Galatasaray'da (mı)?

Ocak ayinda hiç bir yere gitmek istemiyorum, sezon sonuna kadar Anderlecht'te oynayip sampiyon olmak istiyorum. Eger gideceksem sezon sonu giderim, suan hiç bir kulüp ile temas içinde degilim.

Yanliz Anderlecht menajeri eger çok iyi bir teklif gelirse Biglia'yi birakabiliriz demis.

Almeida - bjk :D

Ja, okudum onu.

Ama Herman Van Holsbeeck Biglia'yi satmak istiyor. Ocak'ta olmazda, sezon sonu. Adam Belçika'nin en büyük kulübüne battirmaya devam ediyor :)

Lierse ve RWDM yetmedi anasini satiyim :)

Tek umudumuzda o zaten :) Sezgin iyi bir teklif verip Herman'i ikna ettiyse, Biglia'da gelmek zorunda kalir. Zorluk çikaracagini sanmiyorum.

Almeida - bjk :D[/QUOTE]

aynen.... almeida transferi açıklanana kadar görüşmedik bile diyordu belli olmuyor, bence bu transferin olma ihtimali %50 bi kere scoutgs daha önce ledesma ve rosicky için de hadi aslanım hayırlı olsun gibi manşetler çakmışlardı bunu ve yabancı basını dikkate alınca %50 diyorum

Kaynaklara niye kızıyosunuz ki beceriksiz yönetime kızın.Sene başından beridir kadronun kötü olduğunu biliyorlar.Büyüğünden en küçüğüne herkesin bildiğini bi yönetim bilmiyor.

buadam 22 yasındayken alın diyoduk 24 yasına geldi yenı aldılar

Ocak ayinda hiç bir yere gitmek istemiyorum, sezon sonuna kadar Anderlecht'te oynayip sampiyon olmak istiyorum. Eger gideceksem sezon sonu giderim, suan hiç bir kulüp ile temas içinde degilim.

Yanliz Anderlecht menajeri eger çok iyi bir teklif gelirse Biglia'yi birakabiliriz demis.

https://www.gscimbom.com/forum/hasan-dogan-turk-futbol-forumu/54468-almeida-besiktas-gelmiyor.html

https://www.gscimbom.com/forum/hasa...3-almeida-besiktas-haberlerini-yalanladi.html

https://www.gscimbom.com/forum/hasa...da-_quot_kim-cikariyor-bu-laflari__quot_.html

Valla, her kesin diye verilen seye "Tamam, almisiz" diye inanmayin. Her altda yazan yoruma da "Tamam, bu da bos cikti" demeyin. Eninde sonunda belli olacak kimi aldigimiz. scoutgs en azindan kimlerle gorustugumuz hakkinda bir bilgi aktariyor bize.

Senin galatasaraylı olduguna inanmıyorum bir kac yorumunu okudum eglencek bi yer arıyorsan burda arama

Ufaklik,

Sen elinde biberon, poponda kisa donla gezerken ben elimde davulum, yeni acikta ahmet ve tayfasiyla tribun costuruyordum. Ben o meshur werder bremen macinda soguktan zature oldugumda sen besiginde altini pisletiyordun. Okuldan kacip Floryada idman izlemek icin sinifta kaldigim zamanlar senin daha taytay yapmayi ogrendigin zamanlardi ufaklik.

Senin galatasaraylı olduguna inanmıyorum bir kac yorumunu okudum eglencek bi yer arıyorsan burda arama

Ufaklik,

Sen elinde biberon, poponda kisa donla gezerken ben elimde davulum, yeni acikta ahmet ve tayfasiyla tribun costuruyordum. Ben o meshur werder bremen macinda soguktan zature oldugumda sen besiginde altini pisletiyordun. Okuldan kacip Floryada idman izlemek icin sinifta kaldigim zamanlar senin daha taytay yapmayi ogrendigin zamanlardi ufaklik.

Sakin...Sakin...

--------------Yabanci K------------

Sabri-------Neill-----(Yerli)----Caglar

-----------Cana------Biglia--------

------------Hamit(Taner)-----------

Volkan Sen(Pino)--------Arda(Kewell)

-----------Baros(Sercan)----------

dünkü maçın tamamını izleyen varmı ?

nasıldı ?

Biglia 5 Ocakta İstanbul'da

3 milyon euro'ya çekti

Galatasaray'da ara transfer çalışmaları ilk meyvesini verdi. Sarı-kırmızılı yönetim, geçen sezon başında da istediği ancak yüksek bonservis ücreti nedeniye transfer edemediği Anderlecht'li Lucas Biglia'nın işini bitirdi. Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin'in, Belçika kulübü yetkilileri ile yaptığı pazarlık sonrasında Arjantinli ön liberonun bonservis bedelini 3 milyon euro'ya düşürdüğü ve anlaştığı belirtildi.

Enerjisi ile ön planda

Sezgin'in Biglia ve menajeri ile de bir araya gelerek Arjantinli futbolcuyla yıllık 1.5 milyon euro'ya el sıkıştığı öğrenildi. Taraflar el sıkışsa da Galatasaray yönetimi, Biglia transferini 5 Ocak tarihinde açıklayacak. Aynı gün Arjantinli futbolcunun İstanbul'a gelerek Florya Metin Oktay Tesisleri'nde 3 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor. Biglia'nın en büyük özelliği 90 dakika boyuncu bitmek bilmeyen enerjisi.

Fotomaç

Beyler bence o tür gelmeyecek haberlerini falan fazla dikkate almamak lazım. Önümüzde daha yakın geçmişte gerçekleşmiş bir H.Almeida örneği var.

ScoutGS'de bence T-Ro&Ledesma olayından sonra böyle bir risk almazlardı.

Geri
Üst Alt