Cevap: Lucas Biglia Galatasaray'da (mı)?
Ayrica hic bir kuluple gorusmedim demis
Ne diyor?
Ayrica hic bir kuluple gorusmedim demis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyor?
Ocak ayinda hiç bir yere gitmek istemiyorum, sezon sonuna kadar Anderlecht'te oynayip sampiyon olmak istiyorum. Eger gideceksem sezon sonu giderim, suan hiç bir kulüp ile temas içinde degilim.
Yanliz Anderlecht menajeri eger çok iyi bir teklif gelirse Biglia'yi birakabiliriz demis.
Ja, okudum onu.
Ama Herman Van Holsbeeck Biglia'yi satmak istiyor. Ocak'ta olmazda, sezon sonu. Adam Belçika'nin en büyük kulübüne battirmaya devam ediyor
Lierse ve RWDM yetmedi anasini satiyim![]()
Tek umudumuzda o zatenSezgin iyi bir teklif verip Herman'i ikna ettiyse, Biglia'da gelmek zorunda kalir. Zorluk çikaracagini sanmiyorum.
Ocak ayinda hiç bir yere gitmek istemiyorum, sezon sonuna kadar Anderlecht'te oynayip sampiyon olmak istiyorum. Eger gideceksem sezon sonu giderim, suan hiç bir kulüp ile temas içinde degilim.
Yanliz Anderlecht menajeri eger çok iyi bir teklif gelirse Biglia'yi birakabiliriz demis.
Yalniz tomarla para vermissizdir bu adam icin. 8-10 milyon euro tahmin ediyorum bonservisi icin..
Senin galatasaraylı olduguna inanmıyorum bir kac yorumunu okudum eglencek bi yer arıyorsan burda arama
Senin galatasaraylı olduguna inanmıyorum bir kac yorumunu okudum eglencek bi yer arıyorsan burda arama
Ufaklik,
Sen elinde biberon, poponda kisa donla gezerken ben elimde davulum, yeni acikta ahmet ve tayfasiyla tribun costuruyordum. Ben o meshur werder bremen macinda soguktan zature oldugumda sen besiginde altini pisletiyordun. Okuldan kacip Floryada idman izlemek icin sinifta kaldigim zamanlar senin daha taytay yapmayi ogrendigin zamanlardi ufaklik.
buadam 22 yasındayken alın diyoduk 24 yasına geldi yenı aldılar
Kardes bakarsin 26 olunca satariz :Z18:
dünkü maçın tamamını izleyen varmı ?
nasıldı ?