# Lucas Biglia

Cevap: Lucas Biglia Galatasaray'da (mı)?

Serhat gene abartmış orası kesinde Biglia hakkında çok da haksız sayılmaz. Burada Biglia'nın adını sadece gençler şampiyonasında duyup sırf Mustafa Sarp'dan iyi diye gelsin diyenler de var. Yahu Elano bile bir şey yapamadı bu ülkede. Biglia'nın fizik olarak çok ahım şahım bir farkı yok Elano'dan. Pasları iyi, tek pasla hücuma çıkartan bir adamdır Biglia. Daha güçlü ve mücadeleci bir adam lazım bize.

Şimdi mesajımı alıntılayıp de o zaman Mustafa'yı, Barış'ı izlemeye devam edersin falan demeyin mümkünse. Kötünün iyisi lazım değil bize, çok kaliteli orta saha oyuncuları lazım.

Cana o işi fazlası ile hallediyor. Biglia gibi bize topla birşeyler yapabilen, pas atarken ayakları, başı ayrı oynamayan zeki futbolcular lazım. İş yapar bizde. Ayrıca şu durumda kimi bekliyoruz ki? Pirlo mu?

Daha güçlü ve mücadeleci Cana var zaten. Dünyada birden fazla Cana vari adamla oynayan yok. Hatta lig lideri Trabzonspor'da hiç öyle adam yok. Barca'da Busquets var sadece.

Bir tane hücumu kuvvetli bir ortasaha da alındımı harika olur.

Ben Cana gibi adam gelsin demedimki. Zokora gibi, Romaric gibi bir adam gelsin. Çok daha faydalı olur.

Serhat gene abartmış orası kesinde Biglia hakkında çok da haksız sayılmaz. Burada Biglia'nın adını sadece gençler şampiyonasında duyup sırf Mustafa Sarp'dan iyi diye gelsin diyenler de var. Yahu Elano bile bir şey yapamadı bu ülkede. Biglia'nın fizik olarak çok ahım şahım bir farkı yok Elano'dan. Pasları iyi, tek pasla hücuma çıkartan bir adamdır Biglia. Daha güçlü ve mücadeleci bir adam lazım bize.

Şimdi mesajımı alıntılayıp de o zaman Mustafa'yı, Barış'ı izlemeye devam edersin falan demeyin mümkünse. Kötünün iyisi lazım değil bize, çok kaliteli orta saha oyuncuları lazım.

Başkan tamam çok iyileri lazım xavi iniesta lazım messi lazım.. lazım ama nereye alacaksın kimi alacaksın ? sağ beke de bence maicon lazım ama işte gelmiyor :D sadece mücadeleci ve fiziği iyi diye adam da getirirsin ama o da bahsettiğin "çok kaliteli" kategorisine girmeyecek ki..

mauro formica yı alın bari iki yönlü oynayabilen bir adam.gerçi fiyatı biraz tuzlu olur ama biglia dan kat kat iyi bir oyuncu

5 milyondan fazla isteyemezler. Sozlesmesinde 5 milyon fesih maddesi varmis menejerinin dedigi kadari ile. Ayrica menejeri Galatasaray'la buyuk olcude anlastiklarini demis. Yani is sadece kulube kalmis. 3'e falan dusurseler fiyati cok iyi olur.

ben olsam ömer toprak volkan şen boruc ledesma kalström grafite yi alırım.

---------------------------boruc-------------------------

---sabri----neill-------------------ömer toprak---çağlar---

---------------------cana----------------------------

----ledesma----------------------------kalström--------

---volkan şen------------------------------------arda---

----------------------grafite------------------------------

Futbol fukaraları doluşmuş yine...

Galatasaray, avrupadan devre arasında alabileceği en iyi ortasahalardan birini aldı. Emin olun. Biglia'yı transfer söylentileri çıktığı zamandan beri takip ederim.

Bunlar muhtemelen Emana efsanesine kendini fazla kaptırmış zenci sevdalısı arkadaşlar. Saidou geri gelse daha çok sevinirler.

Nasıl bir zihniyetse artık.

mauro formica yı alın bari iki yönlü oynayabilen bir adam.gerçi fiyatı biraz tuzlu olur ama biglia dan kat kat iyi bir oyuncu

Yahu sen futboldan anlamıyorsun. Formica dediğin adam saf 10 numara ve bunu derken bir kere izlemediğine eminim. Ne kadar boş, basmakalıp yorumlar.Az oyun oyna biraz.

Ben Cana gibi adam gelsin demedimki. Zokora gibi, Romaric gibi bir adam gelsin. Çok daha faydalı olur.

Biglia'nın yanına öyle adamlar gelsin. Biglia gelişime açık gerçekten çok kaliteli bir oyuncu bence.

Ama ben senin gibi değilde, Cana - Biglia ikilisinin yanına -önüne- Formica gibi hücumu yüksek, genç ve mücadeleci bir oyuncu alınmalı.

O dediğin iki adam da Uefa'da tur atlayan Sevilla'yı bırakıp gelemez. Ocak'ta alacağın adamlar sınırlıdır.

Romaric gidiyordu bir ara ama tam bilmiyorum. Fransa'dan da bulunur Merih adam. Biglia ilk piyasaya çıktığı günlerinden çok uzak. Zaten ortada kesin bir şey yok ama şahsen ben gelmesini istemiyorum.

Şu orta sahaya sınıf atlatacağı yine de aşikar orası da ayrı bir mevzu.

Biglia'nın yanına öyle adamlar gelsin. Biglia gelişime açık gerçekten çok kaliteli bir oyuncu bence.

Ama ben senin gibi değilde, Cana - Biglia ikilisinin yanına -önüne- Formica gibi hücumu yüksek, genç ve mücadeleci bir oyuncu alınmalı.

Kanka, Formica kim yahu, çok övülüyor ama ilk defa duydum :D Nerede oynuyor, nasıl bir oyuncu ?

Biglia'yı ilk zamanlarından beri takip ediyorum, gelişemedi bir türlü. Eğer ilk zamanlarındaki gibi devam edebilse belki Mascherano'dan da iyi adam olacaktı. Bu Gago için de geçerli. Oldukları yerde kaldılar.

Romaric gidiyordu bir ara ama tam bilmiyorum. Fransa'dan da bulunur Merih adam. Biglia ilk piyasaya çıktığı günlerinden çok uzak. Zaten ortada kesin bir şey yok ama şahsen ben gelmesini istemiyorum.

Şu orta sahaya sınıf atlatacağı yine de aşikar orası da ayrı bir mevzu.

Yahu bana kalsa on numara sistemine elveda demek lazımdır. Alırız iki tane ortaha üçlü oynarız. Fransa'dan da Mavuba tarzı adamlar bulunabilir haklısın ama Biglia'da gerekli bence. Zaten Hagi'nin aklında on numara kullanmak yok gibi geliyor bana. Mutlaka bir tane daha orta saha alınır.Formica haberlerine o yüzden inanmıyorum.

Yahu bana kalsa on numara sistemine elveda demek lazımdır. Alırız iki tane ortaha üçlü oynarız. Fransa'dan da Mavuba tarzı adamlar bulunabilir haklısın ama Biglia'da gerekli bence. Zaten Hagi'nin aklında on numara kullanmak yok gibi geliyor bana. Mutlaka bir tane daha orta saha alınır.Formica haberlerine o yüzden inanmıyorum.

Monaco'dan Coutedaur ve Haruna'yı al, sorun çözülür Merih. Çok zor olur mu bir şey diyemiyorum :)

Yahu sen futboldan anlamıyorsun. Formica dediğin adam saf 10 numara ve bunu derken bir kere izlemediğine eminim. Ne kadar boş, basmakalıp yorumlar.Az oyun oyna biraz.

sen biliyorsunda ne oluyor yorumlarından belli zaten ne kadar anladığın

İşte bu adamları bilmiyordur bizimkiler :D ama Fransa ligi bize benzeyen bir lig ve oradan alınan adam büyük oranda tutuyor.

Formica nasıl adam ? Biglia olayı doğru çıkarsa Formica olayı da doğru çıkacak Merih :D

Formica nasıl adam ? Biglia olayı doğru çıkarsa Formica olayı da doğru çıkacak Merih :D

Formica'yı izilemedim yalan yok ama alınırsa sevinirim.Genç oyuncuya her zaman sonsuz sabrım vardır ama görülen o ki adam klasik 10 numara. Videolar, adamın oynadığı mevkiler her yerde Attacking Midfielder diye geçiyor.

Sadece videolardan biliyoruz. Bir de taraftar yorumlarindan. Cok ovuyor Newels taraftarlari. Videolarda da gorundugu kadari ile hucum gucu, teknik yonu, pas yonu, sut yonu cok guc oyuncu. Ayrica Messi gibi seri calimlarla iceriye dala biliyor. Tabi ki, video ne kadar gercegi gosterir o ayri.

Scout ekibimiz 6 aydır izliyormuş güya Formica'yı. Aslında çok inanmıyorum bu scout ekibi muhabbetine ama Formica alınırsa doğruluk payı olduğunu gösterir.

Geri
Üst Alt