# Lucas Biglia

Cevap: Lucas Biglia Galatasaray'da (mı)?

Biglia'yı pek izlemişliğim yok, hatta toptan Belçika ligini pek izlemişliğim yok. Umarım en önemli transferimiz Biglia olmaz diyorum çünkü çok fazla eksik var takımda ama genç futbolculara yönelinmesi güzel bir işaret.

Yerli oyuncu lazım.

Güzel transfer selçuk inanın arjantin versiyonu

Biglia'yı pek izlemişliğim yok, hatta toptan Belçika ligini pek izlemişliğim yok. Umarım en önemli transferimiz Biglia olmaz diyorum çünkü çok fazla eksik var takımda ama genç futbolculara yönelinmesi güzel bir işaret.

Yerli oyuncu lazım.

cok yararlı olur.bizim orta sahaya ilaç olur.yakından seyrettiğim bir futbolcu.ayrıca oldukça da sert.en azından sarp dan 10 kere sert

Ben bu adamı 28 yaşında falan zannediyordum meğersem 86 doğumluymuş.

Arda´yi sol kanatta oynatmamiz gerekiyor. Arda 10 numara oynayamaz. Verimi düsüyor en azindan. Böyle olur tahminimce

---------------------------Cana----------------Biglia------------------------

---------------------------------Formica----------------------------

-------Pino------------------------------------------------Arda--------------

-------------------------------Baros (Transfer)-------------------

haklısın.Arda sol açıkta daha verimli olur. ama son antep kupa maçını düşünerek konuştum.solda pinoda fena değildi.Ardayı ortasahanın ortasına aldı.Pino sağ çizgide düşünülürse zamanla performansı artabilir tabiki.

1 tane de Kalström gibi ofansif yönü ağır basan ama defansif olarak da sırıtmayan bi futbolcu alırsak orta sahamız gerçekten çağ atlar

Fenerbahçe maçlarında dikkatle izlemiştim ve çok beğenmiştim inşallah Aslantepe'ye çıkar..

Tezahüratı bile hazır :)

[video=youtube;0o_zTFzGWsg]https://www.youtube.com/watch?v=0o_zTFzGWsg&feature=related[/video]

8 maçını izledim ve rahatlıkla söyleyebilirim ki tıpkı Emana gibi hiçte beklediğiniz ve tahmin ettiğiniz bir oyuncu değil , umarım Scout yine yanılr .

Biglia'nın gelmesiyle orta saha problemi çözülmez. Oraya çok yönlü dominant bir adam alınması gerekiyor. E parayada kıyacak yönetim.

8 maçını izledim ve rahatlıkla söyleyebilirim ki tıpkı Emana gibi hiçte beklediğiniz ve tahmin ettiğiniz bir oyuncu değil , umarım Scout yine yanılr .

Daha düne kadar "Emana Emana" diye ağlayanların başını çeken kişi olmana rağmen bugün bu yorumunu görmek sevindirdi beni. Olgunlaşma seziyorum sende.

iyi transfer inşallah devamı gelir 1 transferlerle düzelmez bu takım

Biglia'nın gelmesiyle orta saha problemi çözülmez. Oraya çok yönlü dominant bir adam alınması gerekiyor. E parayada kıyacak yönetim.

Daha düne kadar "Emana Emana" diye ağlayanların başını çeken kişi olmana rağmen bugün bu yorumunu görmek sevindirdi beni. Olgunlaşma seziyorum sende.

Sende yine aynı antipatik , aynı kıl adamsın ,hiçbir gelişme yok .Ayrıca o zaman ben Emana´yı çok izlememiştim . Herkes çok övünce ve Real Beits´in o sezon kahramanı olduğunu öğrenince istedim .

inşallah alırız artık adnan sezgin bi işide bitir yahu

Galatasaray.org'u beklerim. ScoutGS falan filan bir sürü transfer vermisti yazin ..

[video=youtube;MaPr-PnXVPw]https://www.youtube.com/watch?v=MaPr-PnXVPw[/video]

Savasci, hirsli bir oyuncu. Stil olarak degilde tip olarak Cana'ya cok benzetiyorum Cana'nin daha teknik olani diyelim. Video cok güzel bu arada. :)

Hosgeldin Kücük Prens :)

Anderlecht taraftari Biglia için bu sarkiyi söylüyor :)

Oh Lucas Biglia

From Argentina

Il Principito

Is what we say

He's 5 foot 9

He's so devine

Please don't take our Lucas away

(Melodi: you are my sunshine)

Insallah dogrudur haber .. bir taraftar oldugum kulübten, diger bir taraftar oldugum kulübe geçer :) :)

Geri
Üst Alt