# Lucas Biglia

Cevap: Lucas Biglia Galatasaray'da (mı)?

İyi transfer.Hayırlısı olsun.

Scout ekibimiz 6 aydır izliyormuş güya Formica'yı. Aslında çok inanmıyorum bu scout ekibi muhabbetine ama Formica alınırsa doğruluk payı olduğunu gösterir.

tum yalan bos keseden salliyorlar ,bizde burda kritik edince ip miz banlaniyor siteden

Sende yine aynı antipatik , aynı kıl adamsın ,hiçbir gelişme yok .Ayrıca o zaman ben Emana´yı çok izlememiştim . Herkes çok övünce ve Real Beits´in o sezon kahramanı olduğunu öğrenince istedim .

1) Büyüklerine saygılı ol.

2) Bu açıklamanın aynısını o zamanlar diğer arkadaşlar sana yapınca, onlarada "çok antipatiksiniz" diyormuydun?

Ahaha Okan Damgacı "Antipatik" dedi :) :asd: Okan Antipatiğin ne olduğunu biliyormusun yoksa yine bir yerden mi duydun :)

Arada takip ediyorum gerçekten iyi oyuncu geldiyse hayırlı olsun.

Hayirli olsun güzel oyuncu, ama kriterlere uymuyor sanirim.

163230_495388844920_688734920_5702988_401443_n.jpg

:D :lol: muthis olmus, tebriker

BAM üçlüsüne elveda Cana - Biglia ikilisi oynar sanırım ortada

Okan'a saldirmayin

BAM'a yazik oldu. Korkarim ilk hedefleri biglia, antremanlarda dikat edilsin bu 3luye

ScoutGS, Rosicky ve Ledesma'dan sonra 3. büyük yalanini atti. Belçika basinini takip ediyorum ve bu transferin gerçeklesmeyecegi %99 kesin.

Forumdaki bazı renkdaşların abarttığı kadar kötü bir topcu değil, bazı renkdaşlarında abarttığı kadarda süper bir topcu değil... ama gelirse mevcut ortasahamıza çağ atlatırmı ? tabiki de !.. Haber doğrumu değilmi orasını bilmem...

Cana Ayhani kesemez hatta Hakan Balta ortada oynarsa onu bile kesemez buraya yaziyorum demisti dersiniz,rakibi baris ozbek ve mustafa sarptir.Yabanci tansferlerinden sonra kontenjan sorunu nedeniyle her turlu yedek ,simdiden kendinizi alistirin.

Fazla umutlanmayin bence.

Anderlecht-Lierse maçindan sonra Belçika basinina açiklama yapti. Devre arasinda transfer olmak istemedigini soyledi, hiç bir kulüp ile temas içinde degilmis. Hazirana kadar Anderlecht'te kalip sampiyon olmak istedigini söyledi.

Anderlecht te bu adam en az 4 kere şampiyonluk yaşamıştır zaten Belçika ligini tek başına domine eden kulüp Anderlecht :D ne alaka ya kalıp şampiyonluk yaşamak istemesi. Uydurmuşlar bence

Geri
Üst Alt