# Lucas Biglia

Cevap: Lucas Biglia Galatasaray'da (mı)?

lay lay lay lay lay saldir lucaaaaaaaaaaaaaas biglia lay lay lay lay lay saldir lucaaaaaaaaaas biglia :D

Kaan Cengis, ofansif özellikleri daha iyi ve takımın yaratıcılığına çok büyük katkı yapabilecek oyuncu eksikliği olduğuna katılıyorum ve böyle bir transferin Biglia transferini daha anlamlı kılacağını düşünüyorum. Bu tip bir oyuncu eksikliğinin, Biglia transferini gereksiz kılması yanlış olacaktır. Çünkü Biglia gibi bir oyuncuyada ihtiyaç var. Bahsettiğiniz türde bir oyuncu alındığında, orta alanda ona en büyük desteği Biglia gibi bir oyuncu sağlayacaktır. Üstelik takımın geriden top çıkarma konusundaki basiretsizliğini göz önüne aldığımızda bunun önemi daha açık hale gelecektir. Bunu da Biglia'nın iyi bir şekilde yaptığını söyleyebilirim. Top hakimiyetinden ne kast ettiğini anlayamadım, ancak kolay top kaybeden bir oyuncu değil. Top kendisine geldiği sırada nereye oynayacağını kestirip, çok hızlı bir şekilde topu ayağından isabetli bir şekilde çıkarabiliyor. Topsuz oyun bilgisinin de çok iyi olduğunu söyleyebilirim.

Biglianın polaktan tek farkı biraz daha hızlı olması..Polakta biraz daha sert...

Buna ise katılabilmem mümkün değil. İki oyuncu arasındaki tek farkı fiziksel yönden göstermeniz doğru değil bence. Polak, oyunda mücadeleci yapısı ve fizik gücü ile ön plana çıkabilen bir oyuncu. Pek iyi sayılmayacak teknik yeteneği ve iyi şutları vardır. Biglia ise teknik kapasitesi daha iyi olan, oyun görüşü Polak'tan çok iyi olan ve orta sahadaki pas alışverişini başlatan, yönlendiren bir oyuncu.

Harbiden forza havalarda :) çok fena düşecekler haberleri yok

Hayırlı olsun iyi oyuncu.

transfer bittiyse aciklasinlarda biz de rahatlayalim

İmza atmış ve formasını giymiş herhalde, yorumlara ve svince bakılırsa :SS:

Arjantinli Pirlo geliyor:yenieek:

Lucas Biglia hoş gelmişsin iyi güzel hoş da Takımın kanayan yarası Yerli sorunu dururken hala gündem de yabancıların olması can sıkıcı..

Beyler aksama Tsi 19 da Anderlechtin maci var. Mac kadrosuna Biglia da dahil edilmis. Izlemek istiyenler izlesinler :)

Bu iş bitmedi efendim. Resmi bir imza atılmadı ve büyük olasılıkla da gerçekleşmeyecek bu transfer. Klüpler kendi aralarında anlaşmasına rağmen Biglia Türkiye’ye gelmeyi reddetmiş. Klübünde kalmak ve önümüzdeki sezon İngiltere’de oynamak istiyor.Avrupa’daki bonservis bedellerinde meydana gelen düşüş sayesinde en iyi teklifi veren ve klübüyle anlaşan biz olmamıza rağmen Biglia’yı ikna edemedik. Özellikle Insua konusunda Hagi’nin takındığı tavrın rahatsız ediciliği, Türkiye’nin cazip bir ülke olmaması ve en önemlisi Galatasaray’ın önümüzdeki sezon şampiyonlar ligine katılma şansınız çok ama çok az olması bu transferin olumsuz sonuçlanmasındaki etkenlerdir. Çok zor bir ihtimal ama çok yüksek yıllık ücret karşılığında anlaşılırsa belki Biglia Galatasaray’da oynar ama hiç zannetmiyorum. Daha önceden yukarıda yazmıştım ancak pek dikkate alan olmadı. Lütfen resmileşmeyen transferleri buraya aktarmayın. Sizin itibarınız kimseyi ilgilendirmez ama insanları yoktan yere umutlandırmaya da hakkınız yok.

alinti

lucas leiva da alalım lucasgiller tamamlanır bkz: lucas neill :D

Bu iş bitmedi efendim. Resmi bir imza atılmadı ve büyük olasılıkla da gerçekleşmeyecek bu transfer. Klüpler kendi aralarında anlaşmasına rağmen Biglia Türkiye’ye gelmeyi reddetmiş. Klübünde kalmak ve önümüzdeki sezon İngiltere’de oynamak istiyor.Avrupa’daki bonservis bedellerinde meydana gelen düşüş sayesinde en iyi teklifi veren ve klübüyle anlaşan biz olmamıza rağmen Biglia’yı ikna edemedik. Özellikle Insua konusunda Hagi’nin takındığı tavrın rahatsız ediciliği, Türkiye’nin cazip bir ülke olmaması ve en önemlisi Galatasaray’ın önümüzdeki sezon şampiyonlar ligine katılma şansınız çok ama çok az olması bu transferin olumsuz sonuçlanmasındaki etkenlerdir. Çok zor bir ihtimal ama çok yüksek yıllık ücret karşılığında anlaşılırsa belki Biglia Galatasaray’da oynar ama hiç zannetmiyorum. Daha önceden yukarıda yazmıştım ancak pek dikkate alan olmadı. Lütfen resmileşmeyen transferleri buraya aktarmayın. Sizin itibarınız kimseyi ilgilendirmez ama insanları yoktan yere umutlandırmaya da hakkınız yok.

alinti

Buyuk ihtimal bu Kaciya ile ayni kisi. Her kes bir seyler salliyor zaten. Insallah kesindir bu sefer.

Bu arada bu arkadas olaylarin gelisimini bu kadar net biliyorsa anlastiklarimizdan birini de soylesin.

Geri
Üst Alt