# Lucas Biglia

Cevap: Lucas Biglia Galatasaray'da (mı)?

Ya sorma bende duydum onu Adnan's larla aynı tarikatmiş

Beyler, Sezgin bu tarikatın Türkiye ayağının baş piskoposuymuş, ona Biglia'yı öneren de Belçika'nın önde gelen piskoposlarındanmış. :(

Yani kardeşim sizde bi tuhafsınız illa alemci mi olsun :)

Uzaktan bir akrabamiz vardi Biglia diye. Kendisi iyi bir topcu. Benden kucuk tabiki. Aramizda iyiydi, surekli konusurduk. Dedim, kudurdunmu Anderlechtte oynuyon dedim. Tabi kizdi bana daha da konusmadi. Birazda kazma gibiydi. Yaklasik 1-2 ay sonra haberini aldim. Turklerle icerken bunu tuzaga dusurmusler. Alnina keceli kalemle Turkler Kurtleri sevmez yazmislar.

hahahahaha :m26::m26::m26::m26:

Uzaktan bir akrabamiz vardi Biglia diye. Kendisi iyi bir topcu. Benden kucuk tabiki. Aramizda iyiydi, surekli konusurduk. Dedim, kudurdunmu Anderlechtte oynuyon dedim. Tabi kizdi bana daha da konusmadi. Birazda kazma gibiydi. Yaklasik 1-2 sonra haberini aldim. Turklerle icerken bunu tuzaga dusurmusler. Alnina keceli kalemle Turkler Kurtleri sevmez yazmislar.

Uzaktan bir akrabamiz vardi Biglia diye. Kendisi iyi bir topcu. Benden kucuk tabiki. Aramizda iyiydi, surekli konusurduk. Dedim, kudurdunmu Anderlechtte oynuyon dedim. Tabi kizdi bana daha da konusmadi. Birazda kazma gibiydi. Yaklasik 1-2 ay sonra haberini aldim. Turklerle icerken bunu tuzaga dusurmusler. Alnina keceli kalemle Turkler Kurtleri sevmez yazmislar.

:(

Forumlarında Biglia için ermeni soykırımını desteklediğini, kim kardashian nın sevgilisi olduğunu belirtiyolar. :o

Zaaaaaa XD XD

Ooo millet cozurttu iyice.:(

Oha Biglia şimdi de Kürtçü mü çıktı!!

Geri
Üst Alt