# Lucas Biglia

Cevap: Lucas Biglia Galatasaray'da (mı)?

Adam maç kaçırmamış ama bizim ntvspor 5-6 kez adele sakatlığı geçirdi dedi.

Ntvspor un da ne yaptığı belli değil.Çevir kazı yanmasın.

Başlıklara sadık kalan arkadaşlara teşekkür , alakasız konularla içine edenlere de lanetlerimi sunuyorum...Sizin saçma fantezilerinizi okumak zorunda değiliz..Gidin genel sohbet konusunda tatmin edin kendinizi..

Şu NTV'ye adamın istatistiklerini mail atalım ya...

Emrah Akkuş@

Transfer nöbet alanı hep dediğin gbii.İnanırmısın ordaki mesajları takip etmekte zorlanıyorum..Tuvalete gidip geliyorum bakıyorum, 10 sayfa geçmiş..Konu açmak yerine her haber bile orda paylaşılıyor,Çok şişme oluyor orda..Nyese;)

anderlecht'in bu sezon belçika liginde oynadığı 22 maçın 14'ünde biglia oynadı. 14 maçın 13'ünde sahaya ilk 11'de çıktı.

oynadığı maç haftaları şöyle: 1-5-6-7-8-9-10-11-12-15-16-20-21-22

sezonun ilk maçının 38. dakikasında aldığı darbe sebebiyle sol omzu çıktı ve üç maç kaçırdı.

12. ve 15. haftalar arası kaçırdığı iki maç baldırında oluşan sakatlık yüzünden.

not: transferi gündeme geldiğinde sadece uzun süreli sakatlıktan çıktığı için "müzmin sakat, gelmesin!" denilen jan polak 22 maçın 14'ünde sahadaydı. örnek olsun..

16. haftada germinal beerschot maçının 26. dakikasında arka adalesinde darbeye bağlı oluşan yırtılma sebebiyle kasım sonu, aralık başı üç maç kaçırdı.

ilk 11'de çıkmadığı tek maç sakatlıktan döndüğü 20. hafta maçı.

anderlecht'in son iki maçında ise sahaya kaptan olarak çıktı ve 90 dakika oynadı.
Şunu Ntvspor'a mail atmak lazım.

kamp pazartesi baslamiyor mu?

vay be, 3/ 4 oyuncu alacaktik. hepsi de kampa yetisti demek. uyum sureci diye bir sey kalmadi demek.

ne super yonetimiz var ya.

Ya buadamın 2-3 tane eski maçını izledim gerçekten iyi.Ve oynadığı bölge itibariyle Cana'dan daha iyi oynuyor.

Fakat; şaşıracaksınız ama izlediğim maçlarda Anderlecht'in orta saha kurgusu hep şu şekilde oldu.

--------Biglia---------

----Gillet----Polak----

Bu adam tek başına orta sahayı çeviriyor gibi duruyor.Ama Polak ve Gillet 'nin katkısıda yadsınamaz.

Öte yandan topu kapmak için sürekli çaba sarfetmesi, ileri hızlı toplar atabilmesi, topa hakim oluşu çok güzel yönleri.

Peki...

------Cana----Biglia------

--------Formica----------

Orta sahası nasıl olur? Biglia ileri 4 lüyle iletişimi sağlaya bilirmi ? Bence Biglia-Cana orta sahasında Emana çok daha iyi gider gibi geliyor bana.Ama Formica'da kapalı kutu.O yüzden hayırlısı neyse o olsun diyorum:)

He bide adamın adale sakatlıklarıyla başı dertteymiş ki bize gelirse komadan çıkamaz.

Bu yönden değerlendirirsek hernekadar Biglia'yı beğenmiş olsamda başka isimlere yönelmemizde fayda olabilir diye düşünüyorum.

Ne Emana'ymış ne Biglia'ymış arkadaş yıllardır getiremediler adamları Türkiye'ye.Lincoln'ler Kewell'lar Baros'lar Hagi'ler Taffarel'ler geldi bu takıma bu adamlar kadar isimleri geçmedi piyasada.Alınmadan önce isminden çok bahsedilen hiç bir oyuncu da dikişi tutturamadı bizim takımda bu zamana kadar.

Bekliyoruz. Cok onemli bir transfer bence tam ihtiyac olan bolgeye.

Bu transfer büyük ihtimal yattı zaten Adnan adam gibi transfer yapsaydı şaşırırdım

Scoutgs yine patlayacak.

Geri
Üst Alt