Canberk Şimşek
Parçalı Üye
- 31 Temmuz 2009
- 3.601
- 1
- 1.308
Cevap: Lucas Biglia Galatasaray'da (mı)?
Twitter / Ftw Bindokuzyuzbes: Biglia bize gelmek istemem ...
Twitter / Ftw Bindokuzyuzbes: Biglia bize gelmek istemem ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Twitter'dan mı öğrendin Caner ?
Bu arkadaşa göre Baptista ve Annan'da geliyordu.
Benim hatırladığım Misimovic ve İnsua transferlerini, o günün akşamında açıkladı arkadaş.. Her söylediğinin doğru çıkması, zaten olanaksız olanı..
ScoutGs'den çalıyor haberleri, kendi uydurduğu Annan ve Baptista gelmedi mesela. Biglia gelirse eğer, eminim şöyle yazar; son anda bütün pürüzler giderildi...
ScoutGs'den çalıyor haberleri, kendi uydurduğu Annan ve Baptista gelmedi mesela. Biglia gelirse eğer, eminim şöyle yazar; son anda bütün pürüzler giderildi...
Bahsettiğiniz arkadaşı tanırız ve kendisinin artık ScoutGS'ye üyeliği de mevcut. Yalnız özellikle belirteyim ki herhangi bir haberi ScoutGS'den çalma gibi bir durumu söz konusu değildir. O arkadaşımız da kendisine gelen bilgileri paylaşıyor sadece, doğru çıkar çıkmaz bilemem ama bu konuları çok da abartmaya gerek yok bence.
Biglia konusunda ScoutGS adminlerinden biriyle girdiği bir iddia da söz konusudur bu aradaBakalım kim kazanacak?
yasin ve veli yi açıklamadılar sadece hakkında yazı yaptılar şuanda da taner,ciğerci,d.yılmaz hakkında yazıları var. evet rosicky ve ledesma da bende çok üzüldüm ama yinede bukadar üzerlerine gidilmemeli. inanan inanınır inanmayan sitelerine dahi girmez itibar etmez. ben biglia nın bittiğine inanıyorum en azından inanmak istiyorum.
inat değiller, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar, gazetelere tv'lere bakın g.saray'a kaç tane oyuncu transfer ettiler bugüne kadar? en az 100 tane belki hiçbirisi gelmedi ama scoutgs'nin anlaşıldı dediği oyuncuların büyük bir kısmı transfer oldu, onun dışında sözleşmesi uzatılacak dediği isimler de cabası, gerçekleşmeyen transferlerin de açıklanabilir tarafı vardı, yanlış haberler değildi ama son anda çıkan aksaklıklar bu transferlere engel oldu, ben adamları samimi buluyorum ve yaptıklara haberlere inanıyorum, isteyen istediğine inanmakta özgür, dileyen fotomaç'a dileyen scoutgs'ye inanır!