# Lucas Biglia

Cevap: # Lucas Biglia

yani diziliş farklı olsa da oyuncuların görevleri önemli, Arda da Pino da baros arkası oynayabilir ama görevleri bambaşka oyuncular, Pino istesen de istemesen de yapabildiği yaptığı şey bellidir. Arda'nın da öyle... Pino'dan bitirici nokta santrfor ya da beyin olmaz; hızıyla Baros'u rahatlacak, baros'un açtığı koşuyollarına depar atacak, savunmanın dengesini bozacak. Arda'da ister sol açık ister serbest oynasın, ister önlibero; Arda sahada oldugu surece bu takımın beynidir, aklını ayaklarına yansıtabilen

3 oyuncumuzdan biridir(Kewell ve Neill'la birlikte) Arda'nın yeri değişse de görevi değişmez.

Bir de Allahım Bam yok ya her dizliş güzel geliyor :)

- Ufuk -

- Sabri - Neill - Cana - Çağlar -

- Biglia - Culio -

- Kazım - Arda - Pino -

- Baros -​

Culio sol iç olarak olur ama bizim sol kanada olmaz bence.

Bir de Hagi direkt kanat oyuncusu tercih etmiyor, orta saha tipli oyuncuları tercih ediyor orada(Elano-Misimovic-Arda)

Yine 4-3-2-1 i tercih edecektir.

Biglia gelirse;

---------Baros(Kazım)---------

------Arda-------------Kewell(Emre)

---------Culio------Biglia-----------

--------------Cana----------------

Çağlar---Neill---Gökhan----Sabri

5 orta saha gibi düşünebiliriz. Emre'yi ikinci yarıda kullanacağını düşünüyorum açıkçası...

elde olsada 12 kişi çıksak oyuncuların hepsini görmek isterim oyunda

Culio sol iç olarak olur ama bizim sol kanada olmaz bence.

Bir de Hagi direkt kanat oyuncusu tercih etmiyor, orta saha tipli oyuncuları tercih ediyor orada(Elano-Misimovic-Arda)

Yine 4-3-2-1 i tercih edecektir.

Biglia gelirse;

---------Baros(Kazım)---------

------Arda-------------Kewell(Emre)

---------Culio------Biglia-----------

--------------Cana----------------

Çağlar---Neill---Gökhan----Sabri

5 orta saha gibi düşünebiliriz. Emre'yi ikinci yarıda kullanacağını düşünüyorum açıkçası...

Vay Ahmet epeydir görünmüyordun? :)

Bence;

Çağlar->Insua

Kazım->Kewell

değişikliği muhtemel onbirimiz olur, mantıklı da olur.

artık kesin çözüme kavuşmalı

Anlaşıldı şu haberleri bir daha geçelim iyisimi biz;

facebook'tan forumlara,pek çok sanal platformda anderlecht taraftarlarının satılmasına karşı çıktığı oyuncu.ancak anderlecht sportif direktörü herman van holsbeeck kontrat yenilemeye yanaşmayan biglia'yı satmaya kararlı.

ayrıca teknik direktör ariel jacobs da,biglia takımdan ayrılırsa yerini lukas marecek ile doldurmayı düşündüğünü açıklamış.

(wamlaw - 10 ocak 2011 14:16 ~ 14:17)

..

--- alıntı ---

anderlecht menajeri van holsbeeck:"herkesi tutmamiz zor, tutamayiz. taraftardan cok kulübü düsünmemiz lazim.taraftar grubu degil, bir kulüp yönetiyoruz. iyi bir kulüp yönetimide yapmamiz gerekiyor. eger bir oyuncu sözlesmesini uzatmak istemiyorsa, iki secenek vardir. ya sermaya kaybedersiniz yada bir miktar kasaniza koyarsiniz. yönetim biglia´yi tutmak istiyor.ancak bu artik mümkün degil. yeni teklif gelirse mutlaka degerlendirecegiz. galatasaray´dan baska & sonra bir kulüp teklifte bulunmadi.biglia gittigi takdire bile yeni takviyeye gerek yok. kadro genis ve cok futbolcu var.biglia ile gelecegi hakkinda konusacagim. ne yapmak istedigini bilmek istiyorum.ama kulübün bu konuda tavrinida biliyorum. oyuncu sözlesmesinin son senesindeyse ve sözlesme yenilemek istemiyorsa, satilir.biglia´nin yerine alternatiflerimiz mevcüt." diye açıklamalarda bulunmuştur.

--- alıntı ---

Geleneksel 8.Lucas Biglia şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Vay Ahmet epeydir görünmüyordun? :)

Bence;

Çağlar->Insua

Kazım->Kewell

değişikliği muhtemel onbirimiz olur, mantıklı da olur.

Çağlar'ın sert oyun tipi hoşuma gitti, sol ayak tekniği falan da yerinde. O yüzden onu tercih ettim ama Insua'ya da itirazım olmaz.

Ben de Kazım'ı tercih ederim aslında sağ taraf için ama gördüğüm kadarıyla Hagi orta saha özellikli futbolcuları tercih ediyor daha çok. O yüzden Kewell dedim mantığa uygun olarak. Yine de Kazım'ı tercih edeceğini düşünüyorum. Karışık yani biraz:D

Biglia gelmezse Arda ortaya, Emre ya da Kewell sola. Başka bir alternatif aklıma gelmiyor.(BAM'ı yok sayıyoruz)

Culio'yu sol içe koyun yahu; sol kanatta verimli olacağını sanmıyorum.
Abi kanatlar serbest olacak zaten,poziyon gereği içe de girer,sol beki çizgiye indirecek paslarda atar,illa sağ,sol çizgiye yapışsın ordan ayrılmasın demiyorum.

Adam gelmeden butun hevesimizi aldık, oh hazirana kadar rahatız, gelmesine gerek kalmadı. (mazlumu getirin bana)

Çağlar'ın sert oyun tipi hoşuma gitti, sol ayak tekniği falan da yerinde. O yüzden onu tercih ettim ama Insua'ya da itirazım olmaz.

Ben de Kazım'ı tercih ederim aslında sağ taraf için ama gördüğüm kadarıyla Hagi orta saha özellikli futbolcuları tercih ediyor daha çok. O yüzden Kewell dedim mantığa uygun olarak. Yine de Kazım'ı tercih edeceğini düşünüyorum. Karışık yani biraz:D

Biglia gelmezse Arda ortaya, Emre ya da Kewell sola. Başka bir alternatif aklıma gelmiyor.(BAM'ı yok sayıyoruz)

Aynen.

Aslında Hagi'den ikinci yarıda beklediğim kadronun dizilişini yazsam fena olmaz hani. :)

(Baros iyileşir ve tüm varsayımlar yerine gelirse)

--------------------- Baros ---------------------------

----- Arda ---------------------- Kazım(Emre Ç.) ------

-------------- Culio ---------- Biglia -------------------

--------------------- Cana ----------------------------

--- Çağlar ---- Neill ------ Servet(A. Kesim) ---- Sabri ---

--------------------- Romero --------------------------

-(Baros yoksa Pino oynar ve böylece bol alternatifli güzel bir kadromuz olur)

P.S: Insua'nın oynamasını istiyorum ama bir türlü yabancı sınırına uyduramadım.

Abi kanatlar serbest olacak zaten,poziyon gereği içe de girer,sol beki çizgiye indirecek paslarda atar,illa sağ,sol çizgiye yapışsın ordan ayrılmasın demiyorum.

Haklısın, gerçi sabit pozisyon diye bir şey kalmadı. Ama bence sol içe daha çok yakın oynamalı.

Aynen.

Aslında Hagi'den ikinci yarıda beklediğim kadronun dizilişini yazsam fena olmaz hani. :)

(Baros iyileşir ve tüm varsayımlar yerine gelirse)

--------------------- Baros ---------------------------

----- Arda ---------------------- Kazım(Emre Ç.) ------

-------------- Culio ---------- Biglia -------------------

--------------------- Cana ----------------------------

--- Çağlar ---- Neill ------ Servet(A. Kesim) ---- Sabri ---

--------------------- Romero --------------------------

-(Baros yoksa Pino oynar ve böylece bol alternatifli güzel bir kadromuz olur)

P.S: Insua'nın oynamasını istiyorum ama bir türlü yabancı sınırına uyduramadım.

Alternatif baya bol.

Baros giderse Kazım-Kewell-Pino var.

Arda giderse Kewell-Emre Çolak-Pino hiç olmadı Kazım var.

Sağ kanat için de aynı alternatifler mevcut.

Culio-Biglia ikilisinden birisi giderse Arda-Emre ikilisinden biri ortaya çekilir. İlla sistemi bozmayacağım diyorsak Hakan Balta ya da Sabri monte edilir ortaya. (Hala BAM'ı katmıyorum:D)

Sabri giderse biraz sıkıntı ama Serkan götürür iyi kötü.

Çağlar-Insua birbirini yedekler. Yabancı konusunda Baros kesik yiyebilir Kazım'ı koyarız mecbur kalırsak.

Neill hariç stoperlerin hepsi leş. Herşeye rağmen toparlar diye ümit ettiğim Hakan Balta ikinci alternatifim orası için.

Hepsini yazdık yedeği olmayan tek adam Cana. Biglia oraya çekilebilir ama yetersiz kalacaktır muhtemelen ona kıyasla.Ayhan burada devreye girebilir artık:D

Hagi, yeni transfer Arjantinli Culio'ya da övgülerde bulunarak, "Culio, 3,5 senedir Romanya'da en üst düzeyde oynuyor ve en verimli yabancılardan biri. Cluj takımıyla şampiyonluklar yaşayıp, kupa kazandı. Şampiyonlar Ligi'nde oynadı ve muhteşem bir performans gösterdi. Gerçek bir takım oyuncusudur. Oyunda fark yaratabilecek kapasitede biri. Hem ofansif hem de defansif yönü var. Zaten Arjantinli oyuncular hep mücadeleci ve farklı oyuncular olmuşlardır"

Bugün GSTV'de denk geldim bu açıklamasına. İşin enteresan yanı gündemdeki oyuncularınçoğunun Arjantinli olması.. Romero, Formica, Biglia, Culio (geldi zaten).. Hagi tamamen Arjantin'liye bağlamış :asd:

Geri
Üst Alt