# Lucas Biglia

Cevap: # Lucas Biglia

Yunus Bey, emin olun gelen bilgileri netleştirmeye çalışıp daha sonra haber yapıyoruz. Şöyle düşünün bir kaynağınız var ve aldığınız bilgilerin doğruluğundan eminsiniz (daha önce verilen bilgilerde neredeyse sıfır hata var). Ondan aldığınız bir bilgiyi paylaşmakta bir sakınca görürmüsünüz? Öyle veya böyle bu bizim almış olduğumuz bir karar ve artıları-eksilerini de göze alarak yapıyoruz tabi ki. Eleştiri, yorum, tavsiye vs., edep sınırları içerisinde olduğu müddetçe dikkate aldığımızı da ayrıca belirteyim.

Bu konuda forum içerisinde yazdığım son mesaj olacak bu, çünkü bu olaylarda herkes sizin gibi yaklaşmıyor ve istenmeyen mesajların üstüste yazılarak forumun olması gereken yapısına aykırı bir durum olmasını istemiyorum. Burası GSCimbom forumu ve başka forumların burada tartışılmasını yanlış buluyorum. İllaki konuşulacak bir şey varsa ÖM yoluyla halledilmesi daha doğru olur.

"Transfer haberini önce biz vereceğiz" gibi bir motivasyonla hareket ettiğiniz için yanlış yunluş haberler verip duruyorsunuz. Açıklamalarınız da yaptığınız hataları telafi etmiyor. Kulübün kesin anlaşma sağlamadığı, imza attırmadığı oyuncuları siteye taşımayın bence, sonra kulaklarınız çınlamaya devam edecek.

Sorry for the guys who wanted Lucas Biglia to stay. But Anderlecht and Galatasaray, from Turkey settled on his transfer to Istanbul. The official announcement will be released tomorrow morning.

Anderlecht forumunda biri postalamis. John Benjamin degeri yüksek olan bir haber olabilir :)

Ama gelirse :)

"Transfer haberini önce biz vereceğiz" gibi bir motivasyonla hareket ettiğiniz için yanlış yunluş haberler verip duruyorsunuz. Açıklamalarınız da yaptığınız hataları telafi etmiyor. Kulübün kesin anlaşma sağlamadığı, imza attırmadığı oyuncuları siteye taşımayın bence, sonra kulaklarınız çınlamaya devam edecek.

Öncelikle hiçbir transfer haberini önce biz verelim gibi bir kaygımız olmadı ki hiçbir transfer haberinde de böyle bir şeyden bahsetmedik (en yakın örnek olarak Formica'yı gösterebilirim, ismi bilmemize ve basında haberleri çıkıyor olmasına rağmen bilgiler netleşmeye başlamadan haberi girmedik). Sonraki mesele gelince yaptığımızın bir hata olduğunu gördüğümüzü nereden çıkardınız ki? Haliyle herhangi bir şeyi de telafi etme gibi düşüncemiz de olmadı tabi ki. Daha önce de dediğim gibi bu olaylar çok fazla büyütülüyor, hatta bazı arkadaşların garip bir şekilde hesap sorma moduna bile girdiklerini görüyorum (önceki mesajımda da belirttiğim gibi bu şekilde düşünmeyip de yorum, eleştiri yapanları tenzih ediyorum). Kulak çınlama meselesi çok problem değil, neticede o arkadaşların da kulakları mevcut :)

Sorry for the guys who wanted Lucas Biglia to stay. But Anderlecht and Galatasaray, from Turkey settled on his transfer to Istanbul. The official announcement will be released tomorrow morning.

Anderlecht forumunda biri postalamis. John Benjamin degeri yüksek olan bir haber olabilir :)

Ama gelirse :)

bence bu gece gelir hepimiz havalara uçarız.. benim finallerde yalan olur :)

Bu adam gelecek. Hissi kalbel vuku bulacak.:melek:

Öncelikle hiçbir transfer haberini önce biz verelim gibi bir kaygımız olmadı ki hiçbir transfer haberinde de böyle bir şeyden bahsetmedik (en yakın örnek olarak Formica'yı gösterebilirim, ismi bilmemize ve basında haberleri çıkıyor olmasına rağmen bilgiler netleşmeye başlamadan haberi girmedik). Sonraki mesele gelince yaptığımızın bir hata olduğunu gördüğümüzü nereden çıkardınız ki? Haliyle herhangi bir şeyi de telafi etme gibi düşüncemiz de olmadı tabi ki. Daha önce de dediğim gibi bu olaylar çok fazla büyütülüyor, hatta bazı arkadaşların garip bir şekilde hesap sorma moduna bile girdiklerini görüyorum (önceki mesajımda da belirttiğim gibi bu şekilde düşünmeyip de yorum, eleştiri yapanları tenzih ediyorum). Kulak çınlama meselesi çok problem değil, neticede o arkadaşların da kulakları mevcut :)[/

Sayın Ahmet Gülen siz scoutgs sitesi yöneticisi falansınız anlaşılan. Şİmdi bu konuyu kapatmak adına soruyorum Lucas Biglia ve Mauro Formica Galatasaray'da mı değil mi?

Öncelikle hiçbir transfer haberini önce biz verelim gibi bir kaygımız olmadı ki hiçbir transfer haberinde de böyle bir şeyden bahsetmedik (en yakın örnek olarak Formica'yı gösterebilirim, ismi bilmemize ve basında haberleri çıkıyor olmasına rağmen bilgiler netleşmeye başlamadan haberi girmedik). Sonraki mesele gelince yaptığımızın bir hata olduğunu gördüğümüzü nereden çıkardınız ki? Haliyle herhangi bir şeyi de telafi etme gibi düşüncemiz de olmadı tabi ki. Daha önce de dediğim gibi bu olaylar çok fazla büyütülüyor, hatta bazı arkadaşların garip bir şekilde hesap sorma moduna bile girdiklerini görüyorum (önceki mesajımda da belirttiğim gibi bu şekilde düşünmeyip de yorum, eleştiri yapanları tenzih ediyorum). Kulak çınlama meselesi çok problem değil, neticede o arkadaşların da kulakları mevcut :)

Sayın Ahmet Gülen siz scoutgs sitesi yöneticisi falansınız anlaşılan. Şİmdi bu konuyu kapatmak adına soruyorum Lucas Biglia ve Mauro Formica Galatasaray'da mı değil mi?

onurlu bir japon olsa bu durumda intahar ederdi.Haberci ama haberlerinin yüzde 80'i gerçek dışı.Yüzde 20 sinide herkes biliyor zaten.

Bugün'ki gazetede çikan haber'de yaziyor.

Galatasaray hala Biglia için ugras veriyor. Culio'da eski takim arkadasi Biglia'yi ikna etmek için ugras veriyor Galatasaray bütün kozlarini oynuyor, bu transferin olmasa için. Anderlecht kulübü menajeri diyor: "Galatasaray bizim sartlarimizi biliyor, bu sartlar olmazsa, bu transfer olmaz".

Haber'in özeti :)

Delireceğim ya,takımda orta saha yok hala da 5 milyon euroya kıyıp adam alamıyorlar.Şerefsizim cinnet geçireceğim artık...

Yönetimden biri çıkıp şu adam hakkında konuşsun arkadaş,gelecek mi gelmeyecek mi muallakta kaldık.

sinan kardeşim bir klübün başkanı yani en önemli en sorumlu adamı 3 gün içinde transferler bitewcek diyor.Teknik direktörümüz transfer için yalvarıyor.scout gs diye bir grup apaçi çıkıyor galatasarayımızın ismini kullanarak site kuruyor onlarca yalan haber yazıp rant sağlamaya çalışıyor.Biz garip taraftarlarda gözümüz ekranda heyecan çekiyor üzülüyoruz.Ezik fenerbahçe olsa 20 tane transfer yapmıştı şimdiye kadar.

14/01/2011 - 11:41 Galatasaray koestert nog altijd hoop om Lucas Biglia binnen te halen.

Een transfer sprong eerder af, omdat de Turken Anderlecht geen bankgarantie konden geven. Herman Van Holsbeeck: "Ze kennen onze voorwaarden en daar stappen wij niet van af. Voor mij is er dan ook niks veranderd vergeleken met enkele dagen terug."

Galatasaray geeft Biglia niet op - PurpleSpirit.be

Edit. Yazdıklarım çıkmadı. Tekrar yazıyorum.

Herman Van Holsbeeck: Birkaç gün öncesinden Biglia konusunda bir değişiklik yok. Teminat mektubu olmadan kabul etmeyiz diyor.

14/01/2011 - 11:41 Galatasaray koestert nog altijd hoop om Lucas Biglia binnen te halen.

Een transfer sprong eerder af, omdat de Turken Anderlecht geen bankgarantie konden geven. Herman Van Holsbeeck: "Ze kennen onze voorwaarden en daar stappen wij niet van af. Voor mij is er dan ook niks veranderd vergeleken met enkele dagen terug."

Galatasaray geeft Biglia niet op - PurpleSpirit.be

Edit. Yazdıklarım çıkmadı. Tekrar yazıyorum.

Herman Van Holsbeeck: Birkaç gün öncesinden Biglia konusunda bir değişiklik yok. Teminat mektubu olmadan kabul etmeyiz diyor.

Asil "Sartlarimiz'i biliyorlar" diyor ;)

Galatasaray Biglia'yı bitiriyor

Goal.com muhabirlerimizden Wayne Veysey, Galatasaray'ın Lucas Biglia transferini bitirmek üzere olduğunu belirtti.

Şu an İspanya'da çalışmalarını sürdüren Anderlecht'in kampında bulunan Goal.com muhabirlerinden Wayne Veysey'in bildirdiğine göre sarı kırmızılı ekip bu transferi bitirmek üzere. Anderlecht sportif menajeri Herman Van Holsbeeck'in muhabirimize verdiği bilgilerde, bu transfer için Galatasaray'ın 5.5 milyon avro önerdiği, Anderlecht'in ise 6 milyon avro ve banka garantisi istediği belirtiliyor. Şu an itibariyle görüşmeler devam ettiği ve resmi imzaların atılmasının an meselesi olduğu da gelen haberler arasında.

24 yaşındaki Arjantinli oyuncu, 2006 yılından beri Anderlecht forması giyiyor.

Galatasaray Biglia'yı bitiriyor - Goal.com

Hadi inşallah gelsin.

biglia için ne eksik ne fazla 6 milyon, adam 28-30 yasi arasinda degil, yetenekli, senelerdir bu tarz bir oyuncunun eksikligini hissediyoruz takimda, cana-biglia ikilisi çok iyi isler çikartir,

adam 25 yasinda, her zaman hep iyisini istiyoruz, o zaman keseden biraz daha fazla çikartacaksin

Geri
Üst Alt