# Lucas Biglia

Cevap: # Lucas Biglia

6 milyon € çok fazla.

Geçen yaz Milan istedi arkadaşı. Boateng'in Dünya Kupası performansının ardından vazgeçtiler, Boateng'i aldılar. Aynı şekilde ismi yavaş yavaş Arjantin milli takımıyla anılmaya başlıyor.. Yine aynı arkadaş 24 yaşında.. Yeter de artar bile bunlar eli açık olmak için bu oyuncuya karşı..

Anderlecht taraftarlarina kalsa 8 milyon bile az, bence 6 milyon iyi

6 Milyon fazla olsa bile, bizimde düşüncemiz 5 Milyon flndır yine. O yüzden 1 Milyon yüzünden, bu adamı kaçırmak kötü olur gibi geliyor bana.

500 bin euro nun pazarlığı olmaz,ödeme planında sorunlar vardır.

Geçen yaz Milan istedi arkadaşı. Boateng'in Dünya Kupası performansının ardından vazgeçtiler, Boateng'i aldılar. Aynı şekilde ismi yavaş yavaş Arjantin milli takımıyla anılmaya başlıyor.. Yine aynı arkadaş 24 yaşında.. Yeter de artar bile bunlar eli açık olmak için bu oyuncuya karşı..

Boateng milanın oyuncusu degil diye biliyorum

Yok bende o olayı acmamım sebebi biz kimi transfer ediceksek bi milan transferi söz konusu oluyor dos santos elano biglia ve sonrada tırt oluo bu totemi bozmak icin yazmıstım:D

--- alıntı ---

https://www.anderlecht-online.be/...ng=dui&from=home

anderlecht menajeri van holsbeeck: "galatasaray lucas biglia´dan vazgeçmiş değil. lucas biglia´yi türkiye´ye getirmekte kararlilar.yeni transferleri culio, ayni zamanda independiente´deyken takim arkadasi, biglia´yi ikna etmis.g.saray´li yöneticilerde bizimle görüsüyor. ama gerekli banka teminati saglayamazlarsa, biz biglia´nin g.saray´a gitmesini kabul edemeyiz.ben galatasaray´in herseyi deniyecegini biliyorum. ama bizim bu konuda tavrimizi durusumuzuda biliyorlar ve bu konudada bize geri adim attiramazlar. bizim acimizdan hafta basindan bu yana düsüncemiz degismedi.biglia ile anlastilar, bizden yana tek sorun banka teminati ve ilk ödeme gerceklesirse lucas biglia galatasaray´in futbolcusu olur" açıklaması yer almaktadır.

--- alıntı ---

Verin ulan şu teminatı :sopa::mad:

--- alıntı ---

https://www.anderlecht-online.be/...ng=dui&from=home

anderlecht menajeri van holsbeeck: "galatasaray lucas biglia´dan vazgeçmiş değil. lucas biglia´yi türkiye´ye getirmekte kararlilar.yeni transferleri culio, ayni zamanda independiente´deyken takim arkadasi, biglia´yi ikna etmis.g.saray´li yöneticilerde bizimle görüsüyor. ama gerekli banka teminati saglayamazlarsa, biz biglia´nin g.saray´a gitmesini kabul edemeyiz.ben galatasaray´in herseyi deniyecegini biliyorum. ama bizim bu konuda tavrimizi durusumuzuda biliyorlar ve bu konudada bize geri adim attiramazlar. bizim acimizdan hafta basindan bu yana düsüncemiz degismedi.biglia ile anlastilar, bizden yana tek sorun banka teminati ve ilk ödeme gerceklesirse lucas biglia galatasaray´in futbolcusu olur" açıklaması yer almaktadır.

--- alıntı ---

Verin ulan şu teminatı :sopa::mad:

nedir bu teminat ?

finans işlerinden anlayan bi arkadaş cevap verebilir mi ?

neden bu kadar zor bu zımbırtıyı vermek ?

önceden pek banka teminatı yoktu bu adnanlar geldi haberlerde yer almaya başladı nedense.

nedir bu teminat ?

teminat anlasmadaki paranin bankada oldugunu yada o degerde baska bir likid aktif oldugunu belgelemektir

yani neyse o pesinat bizde yok demek o kadar para

dogruysa tabi

nedir bu teminat ?

normal%20kasa.JPG

Geri
Üst Alt