Lucas Ontivero Resmen Galatasaray’da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 milyon euro verdiklerine göre A2'ye filan atmazlar heralde adamı kiralıkta olacağını sanmam kimse tanımadığı için almaz zaten kupa maçlarında görücez artık nasıl bişey olduğunu hayırlı olsun...

Yönetim ve hoca bukadar maddi külfetin altinda kalirsak ne hesap verecek acaba??

Bukadar para verip 8-10 adam almak yerine 20 milyona 3 tane gözü kapali banko olacak adam alsak yeterdi.

Takima daha fazla katkisi olurdu. Gelenlerden hangileri ilk 11 falan oynayacak ki?

kulübün farklı bir yapılanmaya gittiği ortada. bruma'dan beri transferde daha farklı bi strateji izlemeye başladık. aldığımız çoğu oyuncu ciddi anlamda çok potansiyalli. Alex, İzet, Umut, Koray, Oğuzhan vs parlatabileceğimiz oyuncular.

Cok hayirli olsun, yeni Messi :rolleyes:

amro oynuyacana ontivero oynasin takdir ettim yonetimi/manciniyi

Genclestirme operasyonu cok hosuma gitti. Fakat bunu da söylemeliyim ki, bizim icin kisa vadeli transferler sartti. Neyse, hayirlisiyla.

Muslera, Melo ve Sneijder gibi tercübeli oyuncularin yaninda gec oyuncular olmasi cok ama cok önemli. Birde forvet ve defans icin tercübeli futbolcular oldu mu cok ümit verir bu takim. (Drogba ve Chedjou var, ama Drogba yasli ve Chedjou istenilen katkiyi gösteremedi. Chedjou icin yine 1 sene sabredebiliriz, ama Drogba seneye gitmeli diye düsünüyorum.)

Edit: Ha, su yeni Messi olayini da gecin. Messi gibi birisi o kadar cabuk bir daha gelmez - Türkiye'den hele hele hic gelmez. Yani burda yetisenleri kast ediyorum. Bir Arda olabilse yeter.

kulübün farklı bir yapılanmaya gittiği ortada. bruma'dan beri transferde daha farklı bi strateji izlemeye başladık. aldığımız çoğu oyuncu ciddi anlamda çok potansiyalli. Alex, İzet, Umut, Koray, Oğuzhan vs parlatabileceğimiz oyuncular.

Telles ve gelirse stoper banko ilk 11 oynar.

Umut kaliteli bir alternatif olacak gibi duruyor, Koray'dan da ümitliyim. Gerisini sahsen bilmiyorum. Forumdan da taniyan yoktur digerlerini.

Messi'nin çeyreği kadar olsa bizi ihya eder.

Aldığımız genç oyuncuların yarısı tutsa geleceğimizi kurtarırız ama böyle transferlerde risk çok yüksek olduğundan, 10 tane gençten 2 tanesi istenilen seviyeye gelse yine başarı sayılır.

Genclestirme operasyonu cok hosuma gitti. Fakat bunu da söylemeliyim ki, bizim icin kisa vadeli transferler sartti. Neyse, hayirlisiyla.

Muslera, Melo ve Sneijder gibi tercübeli oyuncularin yaninda gec oyuncular olmasi cok ama cok önemli. Birde forvet ve defans icin tercübeli futbolcular oldu mu cok ümit verir bu takim. (Drogba ve Chedjou var, ama Drogba yasli ve Chedjou istenilen katkiyi gösteremedi. Chedjou icin yine 1 sene sabredebiliriz, ama Drogba seneye gitmeli diye düsünüyorum.)

Edit: Ha, su yeni Messi olayini da gecin. Messi gibi birisi o kadar cabuk bir daha gelmez - Türkiye'den hele hele hic gelmez. Yani burda yetisenleri kast ediyorum. Bir Arda olabilse yeter.

Bu sene şampiyonluk zor takım yaşlanmıştı tam zamanıydı gençleştirmenin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yabancı sınırlaması varken böyle hamleler yapıyorsak, düşünün yabancı sınırı olmasaydı neler yapardık. Açıkcası yönetimin transfer politikasını beğendim. Tabi zaman zaman eleştirdiğim noktalar da oldu ama doğal bence. Herşeyi 4 x 4'lük yapmalarını beklemek yanlış olur. Hayırlı olsun...

Porto/shaktar/Dortmund olma yolundayiz.

Haydi hayırlı ugurlu olsun

Tapatalk

Bu sene şampiyonluk zor takım yaşlanmıştı tam zamanıydı gençleştirmenin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zor ama imkansiz degil, o yüzden kisa vadeli bir transfer olabilirdi.

Neyse, bakalim nasil olacak. Madem ki sampiyon olamiyoruz, en azindan bu gencleri monte etmeye calisalim. O kadar genc aldik, artik bir veya iki tane tutar umarim :)

Yönetime sesleniyorum. Allah askina bu forumda bir oyuncuyu Messi ile kiyaslayan kisi en az bir hafta MYC alsin. :encouragement:

Imp.F.T ‏@imp_f_t30 dk.

Ontivero yıllık ücreti çok az olduğu için 4.5 yıllık toplam maliyeti 4M € . Bildiğin bedava alınmış bir adam.

artık konuşmayalım bence ücreti;)

Yönetim ve hoca bukadar maddi külfetin altinda kalirsak ne hesap verecek acaba??

Bukadar para verip 8-10 adam almak yerine 20 milyona 3 tane gözü kapali banko olacak adam alsak yeterdi.

Takima daha fazla katkisi olurdu. Gelenlerden hangileri ilk 11 falan oynayacak ki?

Onu yönetm ve t.d. düsünsün.

Sen taraftar olarak keyifine bak.

Bikerde muhalefet oynamadan olmicak Murat. Duyanda seni +40 yasinda tecrübeli ekonomist ve spor adami sancak. Bazen elisdiri olur...ama sen dozunu cok kaciriyorsun. Herhalde yönetimde bilgili insanlar vardir. Sen ilk önce bi liseyi bitir kanak :D

* LG G2 Tapatalk *

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt