Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yiğit gibi adamlara 3 vereceğinize böyle bebelere 2 verin canımı yiyin.
Yönetim ve hoca bukadar maddi külfetin altinda kalirsak ne hesap verecek acaba??
Bukadar para verip 8-10 adam almak yerine 20 milyona 3 tane gözü kapali banko olacak adam alsak yeterdi.
Takima daha fazla katkisi olurdu. Gelenlerden hangileri ilk 11 falan oynayacak ki?
kulübün farklı bir yapılanmaya gittiği ortada. bruma'dan beri transferde daha farklı bi strateji izlemeye başladık. aldığımız çoğu oyuncu ciddi anlamda çok potansiyalli. Alex, İzet, Umut, Koray, Oğuzhan vs parlatabileceğimiz oyuncular.
Genclestirme operasyonu cok hosuma gitti. Fakat bunu da söylemeliyim ki, bizim icin kisa vadeli transferler sartti. Neyse, hayirlisiyla.
Muslera, Melo ve Sneijder gibi tercübeli oyuncularin yaninda gec oyuncular olmasi cok ama cok önemli. Birde forvet ve defans icin tercübeli futbolcular oldu mu cok ümit verir bu takim. (Drogba ve Chedjou var, ama Drogba yasli ve Chedjou istenilen katkiyi gösteremedi. Chedjou icin yine 1 sene sabredebiliriz, ama Drogba seneye gitmeli diye düsünüyorum.)
Edit: Ha, su yeni Messi olayini da gecin. Messi gibi birisi o kadar cabuk bir daha gelmez - Türkiye'den hele hele hic gelmez. Yani burda yetisenleri kast ediyorum. Bir Arda olabilse yeter.
Bu sene şampiyonluk zor takım yaşlanmıştı tam zamanıydı gençleştirmenin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yönetim ve hoca bukadar maddi külfetin altinda kalirsak ne hesap verecek acaba??
Bukadar para verip 8-10 adam almak yerine 20 milyona 3 tane gözü kapali banko olacak adam alsak yeterdi.
Takima daha fazla katkisi olurdu. Gelenlerden hangileri ilk 11 falan oynayacak ki?