# Lucas Rodrigo Biglia

Cevap: # Lucas Rodrigo Biglia

Hocam nerde konusuluyor ,ciddi misin??

Simdi burda duyum aldim, haber aldim olaylarina girmek istemiyorum.

Böyle biri olmadigimi biliyorsunuz herhalde.

Schalke´de oturuyorum.Gelsenkirchen´de.Ve kulüpte oynayan bir arkadasim böyle bisey söyledi.Olayi büyütmek yerine bir topice yazmak istedim.

Anlastilar, anlasacaklar filan da demedi.

Haldun Üstünel´in teklifi olabilir, bilmiyorum

Rafinha = Sabri , Mehmet güven , Ümit karan , Volkan , Yaser , Lincoln , Hasan şaş , Linderoth'u versek kabul ederlermi... :D

Adnan Sezginide verelim..:D

Yada Haldun üstüneli verelim karşılıgında kuranyi-rafinha-halil-rakitiç-birde kalecileri:D

bu arada medyasporun haberine göre fenerbahçe poulsen transferi olmayınca bigliaya yönelmiş.ne kadar doğru bilinmez ama inşallah yalandır.

Bi haber falan mı geldi renkdaşlar?.Son 3 sayfayı okudum da göremedim :S:D.

o penalti ilk goluymus youtube 'de oyle yaziyordu

Topal Arda Biglia

Babel Baros Kewell

:D başka bir arzunuz varmı yanında bonus olarak cassano verelim yedekte tutarsınız ihtiyaç olursa oynar :D

yav bu Biglia haberi nereden çıktı ooof of :D gelmeyen kalmadı, şu transferler bi açıklansın huzura ve mutluluğa erecegm ve ereceksiniz.. :D

bu adamın gelmesini çok istiyorum, tam bizim ihtiyacımız olan adam bu. çok top kapıyor, pres yapıyor, kaptığı topu çok zor kaybediyor, hep dikine oynuyor... eğer gelirse çok başarılı olacağına inanıyorum. ayrıca anderlecht'de taraftarların en çok sevdiği oyuncuların başında gelen bir isim, yani taraftarların sevgilisi de diyebiliriz... ;)

Geri
Üst Alt