Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Cevap: # Lucas Rodrigo Biglia
Ceyrek finali görmedin..
bu sezon biz ne gördük ozaman?
Ceyrek finali görmedin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sezon biz ne gördük ozaman?
BARIŞ,ayhan ve sakat bir linde ile avrupada çeyrek final bile göremezsin...
izlemeyi de düşünmüorum... galatasarayın ön liberoya ihtiyacı yok...
mehmet topal var ayhan var barış var tobi de iyleşti... daha ne olsun...
En son Mehmet güven var değilmi ne gerek var ön liberoya öyle değilmi.Biglia gibi 3.sınıf oyunculara gerek yok yanlışmıyım.Hatta ben şöyle düşünüyorum stoperede ihtiyacımız yok emre güngör emre aşık idare eder.Aslında şimdi düşündümde kaleyede gerek yok aykut süper korur kaleyi.Aslında transfere ihtiyacımız yok.
Madem her bölgeye bir adam alınacak, Biglia yerine Emana'nın alınmasını tercih ederim şahsen. Ortasahada savaşan adam lazım bize.
En son Mehmet güven var değilmi ne gerek var ön liberoya öyle değilmi.Biglia gibi 3.sınıf oyunculara gerek yok yanlışmıyım.Hatta ben şöyle düşünüyorum stoperede ihtiyacımız yok emre güngör emre aşık idare eder.Aslında şimdi düşündümde kaleyede gerek yok aykut süper korur kaleyi.Aslında transfere ihtiyacımız yok.
2'side olur...![]()
2'side olur...![]()
valla şu an biglianın videosunu izliom... Kızın biriyle öpüşüo.. Ben top oynadığını görmedim henüz...
Farukçum sen mesajları karıştırdın galiba?
Ben ilk önce ve ısrarla ortasahaya en az 2 tane ileri geri gidebilen teknik kapasitesi yüksek,dinamo görevi görecek oyuncu transfer edilmesini savunuyorum,sen ise transfer istemedigim sonucunu çıkarmışsın :confused::confused::confused:
not:bunlardan biride biglia olabilir.
izlemeyi de düşünmüorum... galatasarayın ön liberoya ihtiyacı yok...
mehmet topal var ayhan var barış var tobi de iyleşti... daha ne olsun...
valla şu an biglianın videosunu izliom... kızın biriyle öpüşüo.. ben top oynadığını görmedim henüz...
valla şu an biglianın videosunu izliom... kızın biriyle öpüşüo.. ben top oynadığını görmedim henüz...
Saçmalama![]()
Bigliayaya kötü deyip Gürcü stopere mükemmel diyorlar ya akıl fikir herkese lazım
aha vallaa... al link... bi penaltı atıoo.... sorası malum...
https://www.ktunnel.com/index.php/1...4e3dbb4dbfd86debe5b77514ce51a609bb14909b16837