# Lucas Rodrigo Biglia

Cevap: # Lucas Rodrigo Biglia

izlemeyi de düşünmüorum... galatasarayın ön liberoya ihtiyacı yok...

mehmet topal var ayhan var barış var tobi de iyleşti... daha ne olsun...

En son Mehmet güven var değilmi ne gerek var ön liberoya öyle değilmi.Biglia gibi 3.sınıf oyunculara gerek yok yanlışmıyım.Hatta ben şöyle düşünüyorum stoperede ihtiyacımız yok emre güngör emre aşık idare eder.Aslında şimdi düşündümde kaleyede gerek yok aykut süper korur kaleyi.Aslında transfere ihtiyacımız yok.

Madem her bölgeye bir adam alınacak, Biglia yerine Emana'nın alınmasını tercih ederim şahsen. Ortasahada savaşan adam lazım bize.

En son Mehmet güven var değilmi ne gerek var ön liberoya öyle değilmi.Biglia gibi 3.sınıf oyunculara gerek yok yanlışmıyım.Hatta ben şöyle düşünüyorum stoperede ihtiyacımız yok emre güngör emre aşık idare eder.Aslında şimdi düşündümde kaleyede gerek yok aykut süper korur kaleyi.Aslında transfere ihtiyacımız yok.

Süper yorum...

Biglia´yi suan almak demek, Avrupa´da üst düzey transfer yapmak demektir.

Biglia süper bir orta saha oyuncusu..Ama Linderoth kesinlikle gitmeli takimdan.

Yoksa olmaz

Live Topic olsa aslında bu topic..Sürekli f5 yapmak zorunda kalıyoruz..

Farukçum sen mesajları karıştırdın galiba?

Ben ilk önce ve ısrarla ortasahaya en az 2 tane ileri geri gidebilen teknik kapasitesi yüksek,dinamo görevi görecek oyuncu transfer edilmesini savunuyorum,sen ise transfer istemedigim sonucunu çıkarmışsın :confused::confused::confused:

not:bunlardan biride biglia olabilir.

Farukçum sen mesajları karıştırdın galiba?

Ben ilk önce ve ısrarla ortasahaya en az 2 tane ileri geri gidebilen teknik kapasitesi yüksek,dinamo görevi görecek oyuncu transfer edilmesini savunuyorum,sen ise transfer istemedigim sonucunu çıkarmışsın :confused::confused::confused:

not:bunlardan biride biglia olabilir.

Bunlardan biri Emana da olabilir :ka25:

Veya Diaby de olabilir :eek:

veya Tobi de olabilir :077:

Kim bilir????

:p:confused::(

izlemeyi de düşünmüorum... galatasarayın ön liberoya ihtiyacı yok...

mehmet topal var ayhan var barış var tobi de iyleşti... daha ne olsun...

Mehmet Topal zaten oynayacak Biglia ile beraber...

Ayhan yaptigi pas hatalariyla zaten sac bas yolduruyor , Biglia 1 adım daha onde..

Linderoth gecen yilda iyilesmisti...

P.S;Izlememeye devam et zaten futbolu sizin gibiler katlediyor..

valla şu an biglianın videosunu izliom... kızın biriyle öpüşüo.. ben top oynadığını görmedim henüz...

Bilmiyorum diyorsun sonra adamla ilgili saçmasapan yorumlar yapıyorsun.Alalım ya da almayalım bu hakka sahip değilsin.Bildiğimiz konularda tutarlı yorumlar yaparsak forumun havası bozulmaz değil mi?

Bigliayaya kötü deyip Gürcü stopere mükemmel diyorlar ya akıl fikir herkese lazım

Geri
Üst Alt