# Lucas Rodrigo Biglia

Cevap: # Lucas Rodrigo Biglia

ben sahsen melih abiye bide fossayada guveniyroum adamlar 1.5 ay once demislerdi biglia istiyoruz diye ve lincoln vede sponsor bulundugunda oyuncu gelecek diyorlar sponsor bulundu simdi kaldi lincoln

ben sahsen melih abiye bide fossayada guveniyroum adamlar 1.5 ay once demislerdi biglia istiyoruz diye ve lincoln vede sponsor bulundugunda oyuncu gelecek diyorlar sponsor bulundu simdi kaldi lincoln

lincoln gitmesi veya!! sponsor bulunması halinde dediler.Yani bunlardan herhangi birisi olursa gelecek dediler.Daha sonraki yorumları okursan kör istedi 1 göz allah verdi 2 göz gibi bir yorumu var FCN'nin ;).Yani eğer dedikleri doğru olursa önümüzdeki hafta Biglia transferi gerçekleşir.Ama 007 bu ne yapacağı belli olmuyor.Bir bakmışsınız Emana bir bakmışsınız Xabi Alonso gelmiş :D (nası yazıldığınıda bilmiyorum ama öyle işte)

valla 4-5 milyon euro olsaydı finans sıkıntızı çekmez alırdık bence.

biraz daha pahalıdır biglia.

keşke olsa valla mükemmel olurdu.. ozaman takımımız izlenmeye doyulmuzdı.

Arkadaşlar Biglia evet çok iyi bir oyuncu. Ama sizin o Xavi beklentinizi karşılamaz. Yani Ayhan Akman, Mehmet Topal karışımı bir oyuncudur. Evet iyi top tutar ve ayağa iyi pas yapar. Ama demek istediğim, attığı pas ile pozisyon yaratacak bir orta saha oyuncusu değildir.

Örn: Yaya Toure

Arkadaşlar Biglia evet çok iyi bir oyuncu. Ama sizin o Xavi beklentinizi karşılamaz. Yani Ayhan Akman, Mehmet Topal karışımı bir oyuncudur. Evet iyi top tutar ve ayağa iyi pas yapar. Ama demek istediğim, attığı pas ile pozisyon yaratacak bir orta saha oyuncusu değildir.

Örn: Yaya Toure

bir de şu linkteki 2:31 dakikaya bir bakmanı tavsiye ederim. bakalım dediğinle ne kadar uyuşuyor. özellikle bence ayhanla kıyaslanmayacak kadar iyi top kullanıyor;)

https://www.youtube.com/watch?v=GHRXTrnIyX8

Biglia iyi güzel ama onu her sene alıyoruz biz :)

bence gizlilik politikası içinde gerçekleşir transfer

Lucas leiva için dedim liverpoolda oynayan yoksa biglia ya 5 bile çok..

leiva'nın trasnfermarkt'ta değeri 6M euro. benitez trasnfer için kaynak yaratmak için lucas'ı gözden çıkarmıştı. yani 6-7M euro'dan daha fazla olmaz renktaş. ama benitez nakit ister, malum kendisi trasnfer yapacak. zor o yüzden.

Lucas olsun da hangisi olursa olsun :D

biglia evet iyi bir futbolcu...gelmesine sevinirim ama gelson fernandes diyorum...

Geri
Üst Alt