# Lucas Rodrigo Biglia

Cevap: # Lucas Rodrigo Biglia

leiva'nın trasnfermarkt'ta değeri 6M euro. benitez trasnfer için kaynak yaratmak için lucas'ı gözden çıkarmıştı. yani 6-7M euro'dan daha fazla olmaz renktaş. ama benitez nakit ister, malum kendisi trasnfer yapacak. zor o yüzden.

Lucas çok iyi bir oyuncu gelecek vaadediyor yaşıda çok genç..Bence iyi fiyata satılır bizede gelmesi zor..

Lucas çok iyi bir oyuncu gelecek vaadediyor yaşıda çok genç..Bence iyi fiyata satılır bizede gelmesi zor..

iyi oyuncu ona lafim yok zaten. ama babel kötü oyuncu muydu benitez gözden çıkarabildi? lucas da liverpool'da fazla şans bulamıyor. taraftarlar da çok sıcak gözle bakmıyor artık çünkü beklenen patlamayı bir türlü yapamadı. benitez kaynak yaratmak için satışına sıcak bakıyor ama dediğim gibi benitez cash para ister o yüzden bizim almamız zor görünüyor.

en az 10.000.000 € a alabiliriz. yani çok zor, eğer bir sponsor alıp getirmezse alamayız...

Kim diyor yahu 7 :p Benitez mi açıkladı?

Zaten liverpool 15 mn eurodan fazla verdi..

Liverpoolun en güçlü yeri orta sahası zaten mascherano xabi alonso gerarrd yedek kalması gayet normal..Çok iyi oyuncu..

ben o kadar isteyeceklerini düşünmüyorum sonuçta benitez'in elden çıkarmaya sıcak baktığı bir oyuncu.

ayrıca liverpool lucas'ı iki sene önce 10M euro'ya almıştı.

bence 10M'dan fazla istemez benitez ama nakit ister bu çıkmaza sokar transferi.

biglia 10milyon euro etmez, en fazla 7milyon

unutmayalim ki belçika liginde oynuyor, fellaini çok da iyidi ve evertona transfer olmustu

biglia 7milyon için uyar, ama bizim o bölgeye illa da sart mi? hayir ama gelsin eleman yinede, en azindan topaldan daha iyi kullaniyor topu yanina da tobi tamamdir

Iki Isvecli yan yana, zaten birbilerini cok iyi taniyorlar. Kim-Tobi-Arda

bence gelecek oyuncular hazır bekilyor ama lincoln veya carrusca dan birinin gonderilmesi gerekiyor, gidecek oyuncualr gonderilsin transferlerde açıklanır...

bencede orta sahaya hiç gerek yok ayhan topal barış war yeter bi stoper lazım mensah mesela

Ön liberoda sorun yaşayıcağımızı sanmıyorum. Bize acil 1 forvet ve çok kaliteli 1 stoper lazım

orta sahaya çift yönlü oyuncu şart..

Hatta bi tane banko oynayabilecek bir tane gelecek vaaden almalıyız..

mensah klübümüzdenn çok iyi bir teklif aldığını duyurdu

Aksam MS'ye mail attim ..

Cevabi su:

Selam Ertan.

Bekleyebilirsin tabi Biglia'yı ama gelir mi pek emin değilim.

Sevgilerimle.

Melih

Geçen aksam kanalları zaplarken fb-Anderlect macı vardı...Biraz izliyeyim dedim Bilgia yı...

Bu adamın özellikleri 4 3 3 ün ortasında oynamaya yetmez...Bu adam klasic bir Mehmet Topal...Sadece daha teknik ve daha derli toplu...

Ayrıca gözüme Busaffa diye bir adam çarptı...(adı yanlış olabilir)

Çok yetenekli o çok hızlı çok beğendim...

Başkan genç birini alacaz dedi umarım o olur:)

Bilgia yerine bence 4 3 3 ün orta sağında oynayacak adam kesinlikle EMANA olmalıdır...

Geçen aksam kanalları zaplarken fb-Anderlect macı vardı...Biraz izliyeyim dedim Bilgia yı...

Bu adamın özellikleri 4 3 3 ün ortasında oynamaya yetmez...Bu adam klasic bir Mehmet Topal...Sadece daha teknik ve daha derli toplu...

Ayrıca gözüme Busaffa diye bir adam çarptı...(adı yanlış olabilir)

Çok yetenekli o çok hızlı çok beğendim...

Başkan genç birini alacaz dedi umarım o olur:)

Biliga yerine bence 4 3 3 ün orta sağında oynayacak adam kesinlikle EMANA olmalıdır...

Bence bir maça göre değerlendirmek yanlış olur.. Keşke 1-2 maçını daha izleyebilseydin, inan bana Emana'dan iyi Lucas..

Bence bir maça göre değerlendirmek yanlış olur.. Keşke 1-2 maçını daha izleyebilseydin, inan bana Emana'dan iyi Lucas..

Haklısın ama o maçta çok geride oynuyordu ama bilmiyorum tabiki...Sen takip etmişsindir beğenmişsindir özelliklerini bilirsin...

Ben bizim ortashaya Appiah gibi bi adam istiyorum...Teknik,yırtıcı,sert sutları var...Keşke böyle birini bulup alabilsek...

Böyle bir oyuncu alırsan orta sahamız çağ atlar...

Hamit,Emana,Bilgia(Dediğin gibi ise)...Hatta ve hatta:Ballack,Essien...

Bu adamlar ortasahaya çağ atlatırlar...

Geri
Üst Alt