Ertan Elibol
Parçalı Üye
- 16 Haziran 2009
- 2.630
- 0
- 1.306
Cevap: # Lucas Rodrigo Biglia
Hayir.
oun kurucu denebilir mi?
Hayir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oun kurucu denebilir mi?
Hayir.
hakkaten ya linderoth kalıcı,nonda kalıcı,kaleye franco geldi,stoper yok elimizde(1 yabancı alınır),lincoln de kalıcı gibi,kewell baros banko zaten ee kaç yabancıyla oynıcaz![]()
biliga gibi bi oyuncuya ihtiyacımız var mı acaba:S ben pek sanmıyorum....
biliga gibi bi oyuncuya ihtiyacımız var mı acaba:S ben pek sanmıyorum....
Tabiki var. Rijkaardin da 4-3-3 oynatacagini düsünürsek Biglia ile iyi bir is yapmis oluruz. Bizim Xavi olabilir!
Emama turu bir oyuncu iste
Tabiki var. Rijkaardin da 4-3-3 oynatacagini düsünürsek Biglia ile iyi bir is yapmis oluruz. Bizim Xavi olabilir!
Kesinlikle değil...Mehmet topalın savunması biraz az olanı hücum gücü biraz yüksek olanı biglia.Emena yı ise barış la karşılaştırabiliriz...
emana 10 tane barıştan iyidir.
O sistemde bizim xavi miz arda olur.O zaman soruyorum sana iniesta nerede? Yani topal,biglia,arda barça sistemi olmaz...
Kesinlikle değil...Mehmet topalın savunması biraz az olanı hücum gücü biraz yüksek olanı biglia.Emena yı ise barış la karşılaştırabiliriz...
O sistemde bizim xavi miz arda olur.O zaman soruyorum sana iniesta nerede? Yani topal,biglia,arda barça sistemi olmaz...