# Lucas Rodrigo Biglia

Cevap: # Lucas Rodrigo Biglia

biliga gibi bi oyuncuya ihtiyacımız var mı acaba:S ben pek sanmıyorum....

Biglia gelirse ve Topala 13-15 millyon euroluk teklife "evet" derse yönetim kizmam.

Cunki Topal Servetten daha cok dile getiriyor avrupada oynamak istedigini ve 1 millyon euroya aldigimiz adami 13-15 milyon euroya satmak buyuk bir basari olur.

Bu arada Topalin ofansa pek fazla katki yapamamasi en ve tek kötü yanI...

Nondayla Lincoln gider inşAllah Tobininde sakatlık problemi yoksa kalsın varsa o da gitsin yav:D

nonda gidebilir gibi geliyor tabias teklifok galiba

Eğer ki ikisi birden gelirse varya uçarım ve uçarız :).Müthiş harika manyak birşey olur yaa :D.Hadi Haldun güveniyoruz sana ;):):).

Kesinlikle değil...Mehmet topalın savunması biraz az olanı hücum gücü biraz yüksek olanı biglia.Emena yı ise barış la karşılaştırabiliriz...

"Mehmet topalın savunması biraz az olanı hücum gücü biraz yüksek olanı" bu tam emanyi anlatiyor

emana ve baris cok komik valla

Emana iki yonlu oyuncu

O sistemde bizim xavi miz arda olur.O zaman soruyorum sana iniesta nerede? Yani topal,biglia,arda barça sistemi olmaz...

Arda´da Galatasaray´in Xavi´si olamaz.Xavi´nin yaptigini Arda Galatasaray´da yapamaz.Cok farklilar.Xavi neredeyse hic pas hatasi yapmiyor.

Ayrica mevki olarak cok farklilar.Arda orda oynayamaz.

Arda Iniesta tarzi biseyler yapabilir.Xavi´nin önünde biraz daha serbest gibi.

Biglia´da Xavi´nin yaptigini yapmaya calisir...

Ayrica Barcelona olmamiza gerek yok.Galatasaray olalim yeter.

barış 5 yılda atacağı golü emana bir yılda atar.emana hem defansif,hem ofansif oynayabilen mükemmel bir futbolcu.ama nedense iyi takımlara gidemedi.

Geri
Üst Alt