# Lucas Rodrigo Biglia

Cevap: # Lucas Rodrigo Biglia

Biglia'nın sitili biraz pirloya benziyor.Tek pasları iyi yapan ayagında fazla top tutmayan ve dikine oynayabilen bir oyuncu ama önceliğimiz stoper olmalı bence.

Yok ya nerde.. Bülent diye birisi atti bu haberi ortaya..

Kendisi Galatasaray dergisinde calisiyormus..

https://acetobalsamico.blogspot.com/

Insallah güvenilir birisidir kendisi.. Melih gibi cikmasin da!

Sizin yaşınızın iki katı insanlar hakkında konuşurken hem de bu insanlar Galatasaray'lı iken lütfen konuşma şeklinize biraz dikkat edermisiniz?

Bazi arkadaslarimin duyum haberlerine yada blog yazilarina tepkili olmalarini ben anliyorum ama Bulent T. abimizin boyle yalandan yazilacak haberlere ihtiyaci yoktur , blog a bir bakarsaniz zaten ne kadar dogru haberlerin hep yer aldigini goreceksiniz..

Ben nam-i deger Aceto ya saygi duyuyorum,bazilarinizdan da beklerim ama size bunu emir kipinde solemek haddime de dusmez ...

Hayir abi sen hakliydin. Abi yazmam gerekir tabiki. Ben daha 20 yasindayim ve onlar benim Babamin yasinda.

Dedigim gibi abi yazmaya unuttum ve tabiki biraz tepki oluyor cünkü bu tür haberler cok yazildi mesala Melih abinin blogunda.

Babel tek basina 13M € eder.

Doğru söylüyorsun.Aynı pozisyonda oynamıyorlar ama Mehmet Topuz'un 9 ettiği yerde Babel'in Kayseri'de olmadığına seviniyorum.30-40 Milyon Euro çekerlerdi herhalde.Ayrıca hurma denilen Fb'li o kulüpte olduğu sürece Liverpool'dan adam almak Kayseri'den almaktan daha kolay olucaktır.

Eğer topal ve serveti satarsak transfer bütçemiz 20 milyon euro ya yakın artar.

ne kadar dogrudur bilemem bu sezonki transfer bütcemiz 30 milyon avro diyorlardi... + 20 milyon euro olur dediginiz gibi Servet ve Topali satarsak.

Umit Karan, Volkan yaman, Necati ates, Mehmet güven gibi oyunculardan da bi 3-4 milyon euro gelebilir kasaya...

:rolleyes:

ne kadar dogrudur bilemem bu sezonki transfer bütcemiz 30 milyon avro diyorlardi... + 20 milyon euro olur dediginiz gibi Servet ve Topali satarsak.

Umit Karan, Volkan yaman, Necati ates, Mehmet güven gibi oyunculardan da bi 3-4 milyon euro gelebilir kasaya...

Hepsini komple Kayseri´ye versek ve Eren´i alsak keske....

30+20 milyon euroluk transfer bütçesi abartı bizim için.Ama hiç borçlanmadan bu kadarlık transfer yaptığımızı düşünelim bir devrim olurdu herhalde:D

Servet in satisindan sonra Mehmet Topal artik vazgecilmeyecek kisi konumunda...

Biglia'nın ne kadar faydalı olabileceğine dair kafamda soru işaretleri var.

Geri
Üst Alt