# Lucas Rodrigo Biglia

Cevap: # Lucas Rodrigo Biglia

4-3-3'te asıl forvet arkası oynayacak adam Lincoln'dür, çıldırtmayın. Deco nerede oynuyordu Barcelona'da, kanat forvet mi????????

ronaldinho mesela psg'de forvet arkasıydı barçada kanat-forvet oynadı, aynı şekilde messi de rijkaard onu kanat-forvette oynamaya alıştırdı. lincoln eğer orta üçlüde oynarsa zorlanabileceğimizi düşünüyorum, hele bir de arda-lincoln orda birlikte oynarsa vay halimize... eğer 4-2-3-1 dersen ona bir şey diyemem ama rijkaard'ın sırf lincoln'e yer açmak için sistemde oynama yapacağını düşünmüyorum...

4-3-3'te forvet arkasi diye bir sey yok. Ayrica Lincoln efendi bu takimin hic bir mevkiisinde oynayamaz bu saatten sonra!

Keske su kansiz herifi Rusya'ya kakalayabilsek.

Biglia'ya hic seyretmedim, ama Ertan abi sagolsun iyi bilgiler verdi. Insallah gelir

mevcut kadroya bir göz attımda en zayıf halkamız defansın göbeği gözüküyor acil 2 kaliteli transfer şart oyun kurabilme özelliği olan

Bence en uygun dizilis ya boyle

gskadrobehcetgg.jpg

yada boyle olur

gskadrobehcetcopy.jpg

4-3-3'te forvet arkasi diye bir sey yok. Ayrica Lincoln efendi bu takimin hic bir mevkiisinde oynayamaz bu saatten sonra!

4-3-3'te forvet arkası var, 3 ortasaha oyuncusundan biri rakip ceza sahasına kadar ileri çıkar, o da Galatasaray'da Lincoln olur bu sene. Barcelona'da Deco'ydu bir zamanlar.

Rijkaard'ın sisteminde forvet arkası yoktur. Deco, Xavi'yle yan yana oynuyordu. zaten şu günümüzde oynanan 4-3-3'ü ünlü yapan adam Rijkaard'dır. hatta Mourinho'yu da ekleyebiliriz. şu anda Chelsea, Mourinho'nun oynattığı sistemle devam ediyor hala. Rijkaard, Mourinho gibi adamlar futbolda devrim yarattılar diyebiliriz. Mourinho yeni planlar peşinde ancak. 4-3-1-2'yi deniyor Inter'de. Mancini ve Quaresma da bu sebeple yollanacak.

arkadaşlar rijkaarda o 4-3-3 sistemini barcelonada denedi.ilk başta küme düşme potasına bile girdiler.peki bu sistem heleki ligimizdeki sert futbol gözönüne aldığımızda bizim halimiz ne olur??zaten defansımız zayıf.heleki yine emre aşık a filan kalırsak bu sistemle bizi hallaç pamuğu gibi dağıtırlar.hele ki bu kadro da lincoln,arda kewell gibi 60 dk temposu olan futbolcular varsa işimiz hayli zor görünüyor

arkadaşlar rijkaarda o 4-3-3 sistemini barcelonada denedi.ilk başta küme düşme potasına bile girdiler.peki bu sistem heleki ligimizdeki sert futbol gözönüne aldığımızda bizim halimiz ne olur??zaten defansımız zayıf.heleki yine emre aşık a filan kalırsak bu sistemle bizi hallaç pamuğu gibi dağıtırlar.hele ki bu kadro da lincoln,arda kewell gibi 60 dk temposu olan futbolcular varsa işimiz hayli zor görünüyor

Evet ilk başta küme düşme potasına çok yaklaştılar ama hastalık çok çabuk teşhiş edildi ve Davids alındı.Sonrası malum.En iyi serilerden biri geldi.Olaya bu açıdan bakınca teknik ekip en geç devre arasına kadar kesin teşhisi koyarlar. Bu da bizim daha hızlı yol almamız demek.

4-3-3'te forvet arkası var, 3 ortasaha oyuncusundan biri rakip ceza sahasına kadar ileri çıkar, o da Galatasaray'da Lincoln olur bu sene. Barcelona'da Deco'ydu bir zamanlar.

Tam olarak dediğiniz gibi üçlüden biri forvet arkasıdır diye bir durum yoktu ancak o oyunculardan biri Deco olunca öyle bir durum ister istemez oluşmuştur doğru. İlk zamanlarda Deco'nun temposu yüksekken idare ediyordu, ama temposu düştüğü ve savunma yapamadığı anda oynamamaya başladı, çünkü onun temposunun düşük olması kendi tarafındaki forveti ve beki de zora sokuyordu, böyle durumda kalıp oynatılmayınca teknik direktörle anlaşamayıp takımdan ayrıldı. Barca da öyle olmayacağını anladı ve o mevkiye temposu yüksek, savunma da yapabilen komple orta saha oyuncusu Iniesta'yı monte etti, artık Xavi ile Iniesta arasında biri daha önde diye bir fark da kalmadı. İkisi de ileri geri tempolu çalışmak zorunda, görevleri de hem hücumda hem savunmada tam simetrik şekilde aynı. Tabi bireysel özellikleri arasındaki farklar oyunlarında biraz fark yaratabiliyor, o kadar. Lincoln'de savunma yapabilme, ileri geri yüksek tempo gibi özellikler Deco'nun kötü hali kadar bile anca olabilir, Deco daha komple bir isim olmasına rağmen zamanla o sorunları yaşadı, Lincoln hayli hayli yaşayacaktır.

Belçika basini ..

Biglia staat al langer dan vandaag in de belangstelling van meerde Europese clubs. Zowel vanuit Engeland als Turkije toont men belangstelling. Dit lijkt nu concreet te worden, volgens Turkse media bereidt Galatasaray een bod voor op de Argentijnse middenvelder.

Galatasaray toont dus concrete intersesse voor Biglia. Galatasaray zou rekenen op twee sponsors om Biglia naar Turkije te halen. De Turken ook rekening met een vertrek van de Braziliaan Lincoln en zouden Biglia er daarom graag bij hebben. Anderlecht zou een bedrag tussen 6 - 8 miljoen vragen voor de Argentijn.

Benim çevirmem ..

Biglia bir çok avrupa kulübünün gözdesi. Ingiltere ve Türkiye'den Biglia'yi isteyen var. Türk basinina göre Galatasaray Biglia'ya teklif götürme hazirligini yapiyor.

Galatasaray'in bu transferine iki sponsor yardim edecek. Türk ekibi Lincoln'un gidisine göze alirken, bu transferi bitermek istiyorlar. Anderlecht'in istedigi fiyat ise, 6 ve 8 milyon € arasi.

Belçika basini ..

Biglia staat al langer dan vandaag in de belangstelling van meerde Europese clubs. Zowel vanuit Engeland als Turkije toont men belangstelling. Dit lijkt nu concreet te worden, volgens Turkse media bereidt Galatasaray een bod voor op de Argentijnse middenvelder.

Galatasaray toont dus concrete intersesse voor Biglia. Galatasaray zou rekenen op twee sponsors om Biglia naar Turkije te halen. De Turken ook rekening met een vertrek van de Braziliaan Lincoln en zouden Biglia er daarom graag bij hebben. Anderlecht zou een bedrag tussen 6 - 8 miljoen vragen voor de Argentijn.

Benim çevirmem ..

Biglia bir çok avrupa kulübünün gözdesi. Ingiltere ve Türkiye'den Biglia'yi isteyen var. Türk basinina göre Galatasaray Biglia'ya teklif götürme hazirligini yapiyor.

Galatasaray'in bu transferine iki sponsor yardim edecek. Türk ekibi Lincoln'un gidisine göze alirken, bu transferi bitermek istiyorlar. Anderlecht'in istedigi fiyat ise, 6 ve 8 milyon € arasi.

kesinlikle her kuruşunun hakkını verecek bir oyuncu ...

4-3-3'te ortada Lincoln = İntihar...

Aynen.Arkadaki 3'lü genelde çift yönlü oynayan oyunculardan oluşuyor.Lincoln'ün bu sistemde oynayabileceğini düşünmüyorum.Ronaldinho gibi sol tarafa alışacağını da sanmıyorum.Hatta Lincoln'ün adam olacağını da sanmıyorum. :)

Geri
Üst Alt