# Lucas Rodrigo Biglia

Cevap: # Lucas Rodrigo Biglia

gelmez o adam bugün.allah bilir aureilo transferidir.bence ilk öncelik sağ bek olması lazım

sağ bek rotasyonla bu sene yeterli olacaktır nasıl olsa şampiyonlar liginde değiliz

arkadaşlar ben 2 gündür yoktum.melih şabanoğlu galiba transfer açıklanacak demişbu gecemi açıklanacakmış?

Arkadaşlar Galatasaray Yayın Organları dışında hiç bir yere umut bağlamayın %100. Ona göre de hayal kırıklığı büyük oluyor...

M.Ş bu gece açıklanacak dese kaç kişi bekler acaba yine

walla ben melih abiye güvendiğim halde beklemedim.açıklanmayacağını çok belliydi.gecenin 3 ünde hemde pazar günü açıklanmış bir transfer söyleyin bana.ayrıca işin yatcağı melih abinin sonraki sorulara verdiği cvplarda belliydi iyi kıvırdı çünkü sonlara doğru:D

M.Ş de yalan oldu dün gece 01 den beri kayıp sanırım dünkü fiyasko sonucu kendisine baya hakaret eden oldu bu yüzden sitesine girmiyor.

M.Ş de yalan oldu dün gece 01 den beri kayıp sanırım dünkü fiyasko sonucu kendisine baya hakaret eden oldu bu yüzden sitesine girmiyor.

evet bencede oyle bırsey oldu ama bence cok kesın konustu bırınden duydum dedı ama o kadar kesın konusulmaz :D

ne diye yalan söyleme ihtiyacı duydu anlamıyorum. yazıklar olsun... bu kadar kişiyi bekletmenin hakkını nasıl ödeyecek bakalım ?

Ben kendim nöbet tutmadim ama aciklama'sini bekliyorum..

büyük ihtimalle kendisine gelen küfürlü mesajları ayıklamakla meşguldür.

keşke kesin konuşmasaydı. kaynağına fazla güvendi heralde, ben kötü bir niyet aramıyorum.

ama gerçekten merak ediyorum nasıl bir açıklama yapacak.

bari isimi söylese de eğer aurelio'ysa gelmediğine hiç üzülmesem. :D

büyük ihtimalle kendisine gelen küfürlü mesajları ayıklamakla meşguldür.

keşke kesin konuşmasaydı. kaynağına fazla güvendi heralde, ben kötü bir niyet aramıyorum.

ama gerçekten merak ediyorum nasıl bir açıklama yapacak.

bari isimi söylese de eğer aurelio'ysa gelmediğine hiç üzülmesem. :D

onları ayıklamaya çalışıyorsa en az 2 gün sürer o zaman:asd:

Geri
Üst Alt