Lucas Torreira, Beyoğlu’nda Saldırıya Uğradı

Yönetim olacak herifler nerde kardeşim böyle iş olmaz ya
Yönetim daha Galatasaray kulübünün haklarını dahi savunamıyor, şahısların hakkını nasıl savunsun ki.

Yalı çocuğu Erden Timur'u tehdit ederken de, sonrasında Erden Timur cezaevine girdiğinde de hiç bir şekilde olaya müdahil olmadılar korktular.

Rakip takımların mensupları Hocayı hedef aldığında yine aynısını yapıp koruyamadılar hakkını savunamadılar.

Şimdi saldırıya uğrayan oyuncumuzu mu savunacaklar...

Galatasaray'ın ve Galatasaray mensuplarının bu kadar dokunulur hale gelmesinde başrollerden biri bizim yönetimin ta kendisi zaten.

Bu şahıs daha geçen gün Uğurcan'a da küfür etmiş, terörist yazmış. Defalarca kulübe fetöcü yazmış, küfürler etmiş. Diğer futbolcularımıza da keza. Suç teşkil etmeyen tek bir twiti yok bizim hakkımızda. Fb hakkında yazdıkları da yapı kafasından ibaret. Yani tipik Koç mahsulü biri gibi takılmış.

Olayın sadece saplantı ve bundan dolayı Torreira'ya olan nefreti diye servis edilmesinden de rahatsızım.

Gs çok dokunulur oldu

Başkanı tehdit ediliyo
Hocası tehdit ediliyo
Topçusuna dalınıyo
Sahası basılıyo çalışanları darp ediliyo
Tüm rakip taraftarlar fetöcü diyebiliyo
Sosyal medyası her türlü küfürü hakareti ediyo
Herkes iftira atabiliyo
Tffsi meydan okuyo
Hakemi atar gider yapıyo
Yayıncı kuruluşu art niyetli davranıyo
3-5 sosyal medyacı yöneticimizi hapse attırabiliyo

Nasıl güçlüyüz abi biz
Gelen vuruyo giden vuruyo bu ne la

Bu şahıs daha geçen gün Uğurcan'a da küfür etmiş, terörist yazmış. Defalarca kulübe fetöcü yazmış, küfürler etmiş. Diğer futbolcularımıza da keza. Suç teşkil etmeyen tek bir twiti yok bizim hakkımızda. Fb hakkında yazdıkları da yapı kafasından ibaret. Yani tipik Koç mahsulü biri gibi takılmış.

Olayın sadece saplantı ve bundan dolayı Torreira'ya olan nefreti diye servis edilmesinden de rahatsızım.
İşte böyle tipleri mahkemeye verecek hukuk birimi bir türlü oluşturulmadı bizim yönetim tarafından. Gs'ye saldırmak serbest şuan

Lucas Torreira'ya saldıran şahsın ifadesi. (Burak Doğan)

"Ben İ.B'ye platonik olarak duygu beslemekteydim. İ.B. şahıs benden rahatsız olduğu için daha önceden hakkımda uzaklaştırma kararı almıştı. Ben bu uzaklaştırma kararını hiç ihlal etmedim.

Ancak İ.B'nin Lucas Torreira ile 1 yıl önce instagram uygulaması üzerinde birlikte fotoğraflarını görmem sebebiyle Torreira’ya karşı nefret beslemeye başladım.

Bana sormuş olduğunuz “yusuyfdrm8869” kullanıcı isimli X hesabı bana aittir. Bu hesapta Torreira hakkında atılmış olan twitleri de ben yazdım. Yazmamdaki sebebim Torreira’ya olan nefretimden kaynaklanmaktadır.

Dün Torreira’nın ve ailesinin Instagram uygulaması üzerinden yaptıkları paylaşımda Rixos Otel'de bulunduklarını öğrenmem üzerine bir anlık sinirle Torreira’ya zarar vermek için plakasını hatırlamadığım bir ticari taksi ile adrese gittim. Torreira’yı görür görmez yüzüne bir defa yumruk attım."

HIJ1Qo0WoAAgDjo

Geri
Üst Alt