GSC Haber Lucas Torreira'nın Baş Belası Tutuklandı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Lucas Torreira’ya daha önce saldıran ve sosyal medyada yeniden tehditlerde bulunan şahıs tutuklandı. (HT Spor)

1000173531.webp

Devre arasında kadar tutsunlar da su kaynatmasın bizimki yine.

deli diye salınmadan hanım ederler umarım
Ya gercekten temmuz sonu basimiza sansa bir sey gelmeden bir seyler yasadik (apartmana hiyarin tekingirdi belinde bicak , bizim kapiya falan geldi etti ben disardayken) . Polise goruntu video herifin bicagi dshil her seyi verdim

"Aklim sasti yanlis yere girdim(apartman depolarina girmeye karsi)"
"Benim sandim ondan almak istedim(hirsizliga karsi)"
"Beni tahrik ettiler, korktum (bicagi cikarmaya karsi)"

Gibi gibi her seyden yirtacak bahane gecerli. Polise tek tek sordum.

Illa birisine saplamasi lazimdi yani herhangi bir yaptirim icin. Saliyorlar direkt tutamayiz diye.

Ya gercekten temmuz sonu basimiza sansa bir sey gelmeden bir seyler yasadik (apartmana hiyarin tekingirdi belinde bicak , bizim kapiya falan geldi etti ben disardayken) . Polise goruntu video herifin bicagi dshil her seyi verdim

"Aklim sasti yanlis yere girdim(apartman depolarina girmeye karsi)"
"Benim sandim ondan almak istedim(hirsizliga karsi)"
"Beni tahrik ettiler, korktum (bicagi cikarmaya karsi)"

Gibi gibi her seyden yirtacak bahane gecerli. Polise tek tek sordum.

Illa birisine saplamasi lazimdi yani herhangi bir yaptirim icin. Saliyorlar direkt tutamayiz diye.
geçmiş olsun renktaş. 25 yıl önce küçük amerika diye yola çıkılıp kartelin meksikasına dönüştürülmüş bu ülkede özellikle büyük şehirlerde bireysel silahlanma şart görünüyor bu tarz ipsiz sapsız, yarı akıllı dy lara karşı.

geçmiş olsun renktaş. 25 yıl önce küçük amerika diye yola çıkılıp kartelin meksikasına dönüştürülmüş bu ülkede özellikle büyük şehirlerde bireysel silahlanma şart görünüyor bu tarz ipsiz sapsız, yarı akıllı dy lara karşı.
Sagolasin, yani bir noktada sans evde olsam ben denk gelsem elime ne gelirse gozum donerdi. Vursan etsen adama net sen suclu oluyorsun ustune.

Yani torreira ozelind doncek olursak su mahlukatin kafaisndaki dunya belli ama insanlar hergun bunun gibi tiplerle ugrasiyor aslinda.

Ama illa iste bu sekilde gundeme gelecekki dikkat ceksin, islem yapilsin vs.

Şimdiye kadar alınmaması hata. Saldırdı salıyorsun, üstüne tehditler ediyordu. Umarım uzun süre salınmaz. Kendisine de bir ders verilir.

Bu sıradan bir tip değil gibi. Bayağı düz akıl hastası bir tip.

Herif saçmasapan bir sebepten Torreira'yı takıntı haline getiriyor. Gidip adama saldırıyor, tutuklanıp sanırım birkaç ay içeride yatıyor (bu kısmı iyi bilmiyorum), tahliye ediliyor, daha herhalde hafta dolmadan aynı saplantılı ruh haliyle twitterdan bir şeyler yazmaya devam ediyor. Bu sefer sadece Torreira da değil Osimhen'e sarmaya başlıyor. Osimhen'in gezdiği mekanları falan sayıyor (bayağı uğraşmış herif, takip etmiş bile olabilir), bizim oyuncuları hedef olarak gösteriyor, yetmiyor Torreira için yanımda bıçak yoktu olsa 2'ye bölecektim diyor.

Normal sıradan bir adam için tutuklanmak bile travmayken herif içeri giriyor, çıktığı anda eski manyaklıklarına devam ediyor. Bu herif akıl hastası abi. Kimse bu kadar ısrarlı bir şekilde bunları yapmaz. Twitterdaki çoluk çocuk da yalnız bunu bir güzel gazlıyorlar, işin orasına da asıl bir el atmak lazım. Lan herif cinayet işlemekten bahsediyor, "abi aslansın sen" falan yazan bir yığın it soyu var. Bir tanesi de tamam b.kunu çıkarma demiyor. Futbol ortamı zaten kirlendi de biz bu kadar mı düştük, bu noktaya geldik mi gerçekten? Ali Koç görse gururlanır herhalde.

Bunun ibreti alem için kafasını gözünü kırıp döve döve akıllandıracaksın ki bir daha hiç bir deli bir futbolcuya saldırmaya yeltenmesin.

Geri
Üst Alt