- 16 Haziran 2010
- 208.731
- 162.425
- 6.838
Lucas Torreira’ya daha önce saldıran ve sosyal medyada yeniden tehditlerde bulunan şahıs tutuklandı. (HT Spor)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya gercekten temmuz sonu basimiza sansa bir sey gelmeden bir seyler yasadik (apartmana hiyarin tekingirdi belinde bicak , bizim kapiya falan geldi etti ben disardayken) . Polise goruntu video herifin bicagi dshil her seyi verdimdeli diye salınmadan hanım ederler umarım
geçmiş olsun renktaş. 25 yıl önce küçük amerika diye yola çıkılıp kartelin meksikasına dönüştürülmüş bu ülkede özellikle büyük şehirlerde bireysel silahlanma şart görünüyor bu tarz ipsiz sapsız, yarı akıllı dy lara karşı.Ya gercekten temmuz sonu basimiza sansa bir sey gelmeden bir seyler yasadik (apartmana hiyarin tekingirdi belinde bicak , bizim kapiya falan geldi etti ben disardayken) . Polise goruntu video herifin bicagi dshil her seyi verdim
"Aklim sasti yanlis yere girdim(apartman depolarina girmeye karsi)"
"Benim sandim ondan almak istedim(hirsizliga karsi)"
"Beni tahrik ettiler, korktum (bicagi cikarmaya karsi)"
Gibi gibi her seyden yirtacak bahane gecerli. Polise tek tek sordum.
Illa birisine saplamasi lazimdi yani herhangi bir yaptirim icin. Saliyorlar direkt tutamayiz diye.
Sagolasin, yani bir noktada sans evde olsam ben denk gelsem elime ne gelirse gozum donerdi. Vursan etsen adama net sen suclu oluyorsun ustune.geçmiş olsun renktaş. 25 yıl önce küçük amerika diye yola çıkılıp kartelin meksikasına dönüştürülmüş bu ülkede özellikle büyük şehirlerde bireysel silahlanma şart görünüyor bu tarz ipsiz sapsız, yarı akıllı dy lara karşı.
Tokmak da fayda etmez. Bilirim öyle tipleriSaplantili model
Bunun kadin versiyonu daha beter pisligin onde gidenidir..
Kapidan kovarsin pacadan girer
Red flagtir..