Lucas Torreira, Beyoğlu’nda Saldırıya Uğradı

Ulan dedim haberi görünce, rambo okan gene uslu durmamış diye adamın günahını almışız ama saldıran da rambo okan'dan farksız bir tip.

Çok ciddi olay.
En ağır şekilde ceza verilmeli. Transferi bile etkiler

Bu orman cocuğu naneyi yedi, yağmur ormanlarında bile yaşasa karşısına gs formalı birileri çıkar elbette, hukuki olarak değil hak ettiği şekilde çözülmeli.

Bu malum camia her pisliği deniyor. Yarın yeni transferlere ya da takımın en formda başka oyuncularına yapmayacaklarının güvencesi yok. Buranın güvenli olmadığını düşündürmek için ellerinden geleni yapacaklar. Her gün deli gibi hedef gösteriyorlar oyuncularımızı. Torreira yerine Sanchez, Abdulkerim, Osimhen ya da Barış’a yapsalardı hastanelik olurlardı. Münferit tesadüf bir olay değil bu. Adam saldırıp taksiye atlayıp kaçmaya çalışıyor. Denk gelip saldıran fanatik biri olsa bunun üzerinden prim kasmaya çalışırdı. Bunun planlı ve organize olduğu belli. Akıl sağlığı yerinde bir tane malum camiadan adam bulamazsınız

Deli lan bu saldıran. Beyni pelte olmuş. Büyük ihtimalle hayatında hiç dayak yememiş

Yazdıklarını okudum, hasta ama hepimiz biliyoruz ki tedavisi olmayacak. İmha edilmesi lazım.

Olaya bak, tipe bak...harbi yuh dedim.

Bazi yorumlarda ayni derecede rezalet X te. Birisi cikmis "hatainda heyecani bulmus bravo" falan yazmis.

Insanlar bitmis gercekten

Geçmiş olsun. Zaten bu memlekette herhangi biri olarak bile bir saldırıya uğrama ihtimalimiz yüksek, söylenecek bir şey yok çiftlik gibi ülke, herkes herkese istediğini yapabiliyor.

Sosyal medyada isim soyisim kimligin kontrol edilebiilir olmali bu ulkede. Zaten ortalik sacma seviyede bir de boyle parazitler var.

Hapise atılmalı! Bu sıradan bir olay değil. Ülkenin imajı da söz konusu. Ciddi ceza verilmezse emsal teşkil eder, sonra başka denyolar da "nasılsa ceza verilmiyor" diye bu tür şeylere kalkışır.

Ayrıyeten hapse atılırsa, Galatasaraylı suçtaşlar gerekeni yapacaktır!

Ayrıyeten hapse atılırsa, Galatasaraylı suçtaşlar gerekeni yapacaktır!
Diger kisminda haklisin ama su dedigin dogru bir dusunce degil, gercekten boyle dusundugunu de sanmiyorum

Toplumsal sorun bu, once hukumetin politikacilarin ayrimciligi, kutuplastirmasi yillar bogu ve uzerine ali koc zihniyeti saolsun ayni sekilde takim renklerini bulastirdi buna , sonra nefreti korukleyen kendini bir bok sandi ulkede.

Yonetimi de suclu bulmak abarti, bunu Galatasaray dokunulabilir argumaniyla ayni kefeye koyamazsiniz. Sadece sunu derim, o kadar hukukcu ve insna gucu denir camia icinde , herifin yazip cizdiklerinden dolayi coktan dava acilmaliydi ya da takibe alinmiydi.

Bu herif hasta belli bunu kendi gibi fenerli itler gazlamış Buda bariz belli bu herifi sosyal medya üzerinden bu işe sevk eden kim varsa ceza mahkemeye çıkartıp yargılanmalı ki gelecekte böyle bir duruma örnek teşkil etsin ayrıca banka hesapları incelenmeli

Bir de böyle şizofrenler türedi ülkede.

En ağır cezayı almalı ve ömür boyu tedavi edilmeli. Tek başına çıkmamalı sokağa vs.

Yok kadın kız meslesiymiş, yok holiganlıkmış, ben anlamam arkadaş. Galatasaray taraftarları aleni şekilde bu lavuğun bir yerde ağzını burnunu kırıp medyaya servis etmedikçe bu ancak başlangıç oluır!!! İbreti alem için komaya sokacaksın onun bunun veledi zinasını.

Geri
Üst Alt