Lucas Torreira, Beyoğlu’nda Saldırıya Uğradı

Yaşanan rezilliklerde oyuncularin ve hocanında dolaylı hataları var ,hertur pislik yapılıyor ama bu takimin hocasi oyuncusu kulübün başkanına yöneticisine neden soylemiyor bizim haklarımızı neden korumuyorsunhz sessiz kalıyorsunuz diye

1778666326317.webp

Hâlâ merdiven düştü, kapıya çarptı haberleri gelmemiş.

e sende akıllı taraftar olup yeme bu bahaneleri artık. kamp ne zaman? Atıyorum 7 temmuz en geç 5 temmuza kadar önemli olan/eksik olan mevkilere adam alınmadığı zaman yap yangınını.
Yangin haziran basinda baslar zaten. Orda sorun yok. Ne yapsan da adamlarin lugatinda yok erken bitirmek transferleri

O nasıl tekme kardeşim yavaş adamın canını acıtacaksın

1 tane daha türemiş, yönetim hala susmaya devam etsin bakalım.

Siz torun taşşkalarını yiyin namussuz şerefsizler.Sizin böyle rahat rahat konuşmanızı sağlayan ülkedeki adalete tüküreyim.
Başımızda adam gibi başkan ve yönetim yok ki bu algılaarı bir taraflarına soksun..

Onursuz şerefsiz sen dön kendi takımına bak.Bir tane adam bulamazsın.
Torreranın karakterine kurban olun namussuz evlatları.
Kudurun karaktersiz fesat şerefsizler.Hepinizi üst üste koydu tüm engellemelere rağmen şampiyon oldu bu takım.

Bu tarz şahıslar genelde siyasal islamci tipler oluyor yani tutuklanmayi bırak aferinle çıkabilir
Bir takım cemaatlerden olabildikleri gibi, ortada hala bir yere sinmiş gibi durup kendini gizleyen paralel artığı it, köpek demiyorum it köpekte bile haysiyet var, şerefsiz haysiyetsiz dolu.

@Hasan Bekir @Hüsnü Ayabakan görüntü olarak ta var, Torreira kendide ifadesinde açıklamış. İlk birisi geliyor yanına resim çektirmek için, o adam normal bir şey yok. Sonra bu da aynı şekilde gelip yanaşıyor. Torreira'da daha ne olduğunu anlamadan sinsice saldırmış pislik.
Zaten herhangi bir spor ile uğraşmayan birinin böyle sinsi saldırı dışında şansı yok profesyonel bir futbolcuya karşı.

Kahpenin evladı bir de kancık gibi saldırıyor.

Geçmiş olsun Lucas.. Bu tür şerefsiz meczuplarla her yerde karşılaşabiliyorsun maalesef.. Umarım sürüm sürüm sürürdürürsün.

Bunlar hep o o.e.'nın Türk futboluna ektiği nifak tohumlarının yansıması.. Kendisi defoldu gitti ama ektiği nifak tohumları bu tür kansızlara cesaret vermeye devam edecek..

Geri
Üst Alt