GSC Haber Lucas Torreira: "Güney Amerika'ya dönüşüm gittikçe yaklaşıyor"

Torreira üzerine organize bir saldırı var. Oltaya gelmeyelim derim.
medyada dönen iş kesinlikle bu .

ben yorumlarken daha iç mesele olarak ele alıyorum Torreira'yı. Bir sıkıntısı olduğu aşikar bana göre. Muslera işi , sahadaki performans oyuna bağlı olarak işin tuzu biberi.

bence florya'da geçen 2 sezondaki hava ve ortam şu an kesinlikle yok. İcardi eksikliği denebilir, gruplaşma sanmıyorum ama ufak knka bağlılıkları var bence ve okan hoca tek başına , erden timur gibi her şeyi dengede tutan faktör olmadığı için yönetemiyor.

en büyük faktör Erden Timur yok - yerine garip gurup adamlar var ve oyuncular bir ilişki kuramıyor onlarla gibime geliyor net şekilde.

bu hoca- oyuncu ilişkisinide etkiliyor diye düşünüyorum.

Yunus - menajer arapsaçıda buna bağlı pörtledi bana göre.

toplayıp baktığında sahadaki işleri direkt etkileyen tek faktör bundan başka bir şey olamaz.

Erden timur boşluğu doldurulamadı - extra bir şey olmazsada 2026 seçimine kadar böyle gidecek. o nedenle önümüzdeki sezon kaos sezonu olacağı şimdiden bakınca aşikar - mevcut yönetim mümkün değil dengede tutamaz o işleri.

karı gibi futbolcu hiç sevmem, bir bu bir muslera bu takım sizin kaprisinizi mi çekecek ulan gidiyorsanız gidin diyeceğimde, sir okan eteğini öpüyordur bunların aman gitmeyin diye

musleranı da al git yeter artık devrimini de özkanına da başlarım aylardır top oynadığın yok

bu güney amerika topcularının vatan askını anlayamadım anlayamayacağım.
bana göre kültürel. vatan aşklarından ziyade ülkelerindeki yaşam şekli özleniyor. bunların kültürüne parti kültürü deniyor her cuma ve cumartesi mutlaka partı yapılır evde yapılmıyorsa discoya giderler. o yüzden Avrupa'daki hayat onlara çok durgun ve sıkıcı geliyor.

disco derken bşzdeki gibi düşünme, bizdeki düğün günleri vibe gibi bir havası oluyor. herkes dansa ve partiye güxel kıyafetlerle gidiyor. kızlar da erkekler kadar gittiği için damsız giremezsin olayı da yok. onlar burdaki hayatı özlüyor sadece. diğer yerler zulüm ona

Geri
Üst Alt