GSC Haber Lucas Torreira: "Güney Amerika'ya dönüşüm gittikçe yaklaşıyor"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Uruguay basınından Telemundo'ya açıklamalarda bulunan Lucas Torreira, "İnsanları umutlandırmak istemiyorum çünkü şu anda durum çok karışık. Güney Amerika'ya dönüşüm gittikçe yaklaşıyor" dedi.

Gelecek sezon neler olacağını göreceklerini vurgulayan Uruguaylı orta saha, "Ben böyle hissediyorum. Her şey olabilir, Galatasaray'da bu yılın tadını çıkarmak istiyorum ve gelecek yıl ne olacağını göreceğiz" açıklamasını yaptı.

Galatasarayda Lucas Torreiradan ayrılık mesajı Bazen çok yorucu oluyor
Ailesini özlediğini belirten Lucas Torreira, "Uzun yıllardır Avrupa'da oynuyorum ve bu bazen çok yorucu oluyor benim için. Aradaki mesafeyi hissediyorum, ailemi özlüyorum" şeklinde konuştu.

Son olarak şu anda Galatasaray'a odaklandığını vurgulayan 28 yaşındaki orta saha, "Gelecek yıl ne olacağını göreceğiz. Şu anda Galatasaray'a odaklanmak istiyorum" sözlerini sarf etti.

Milliyet

İcardi yok
Muslera %99 gidecek

kankalar gidince - hatun işide yaş olunca "ben evimi özleeeediiiiim"

Yunusla beraber mental olarak sahada değiller bu çok belli

Bence de sezon sonu vedalaşmak en iyisi olacak

Son düzenleme:
sırf Devrim üzerinden değil bu iş kesinlikle , kişisel ilişkiyle iş hayatını birbirine etkiler halde takılıyorsan zaten sıkıntı yaşarsın 2+2 = 4 burda.

Muslera ile konuşuyordur - "knka ben gidiciyim ya yetti burası"
icardiyi arıyordur "valla çok rahatladım, çocuklarda burda "

hep bunlar kafada gidicliği tetikleyen durumlar.

Yazın işimiz çok zor o yüzden.

göbekte diri duran ve ileride liderlik yapan adamlar olmayabilir. eçtğimiz yazdaki planlamayı düşününce eyvah eyvah diyebileceğimiz bir sezon oalcak muhtemele 25-26.

sırf Devrim üzerinden değil bu iş kesinlikle , kişisel ilişkiyle iş hayatını birbirine etkiler halde takılıyorsan zaten sıkıntı yaşarsın 2+2 = 4 burda.

Muslera ile konuşuyordur - "knka ben gidiciyim ya yetti burası"
icardiyi arıyordur "valla çok rahatladım, çocuklarda burda "

hep bunlar kafada gidicliği tetikleyen durumlar.

Yazın işimiz çok zor o yüzden.

göbekte diri duran ve ileride liderlik yapan adamlar olmayabilir. eçtğimiz yazdaki planlamayı düşününce eyvah eyvah diyebileceğimiz bir sezon oalcak muhtemele 25-26.
Bonservis rekoru kırılacaksa bu bölgeye harcanmalı aradığımız profil net olarak bissouma

bu güney amerika topcularının vatan askını anlayamadım anlayamayacağım.

River Plate falanda umarim yakinda para olur ve bize adam gibi bir bonservis önerirler. Son 2 sampiyonlukta en önemli 3 futbolcu listesi yapin deseler, Torreira cogu kiside o listeye girer. Umarim gitmeyi istediginde Arsenal taraftarlarinin dedigi kadar tantana yapmaz ve Marcao gibi bizim satmada elimizi zorlamaz.

Daha genç ama memleket özlemi var adamda gidebilirde

bu güney amerika topcularının vatan askını anlayamadım anlayamayacağım.
Avrupa disiplinli bir kıta, güney amerika insanı ise rahat ve eğlence odaklı

Kültür olarak bayağı sert yani gerçi ispanya da bayağı gevşek bir ülke o yüzden oraları tercih edebiliyorlar.

Geri
Üst Alt