GSC Haber Lucas Torreira: "Milli takımda olmamak beni gerçekten çok kötü hissettiriyor"

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
GALATASARAY KAPTANI TORREIRA’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Galatasaray kaptanı Lucas Torreira, Uruguay basınından Ovacion’a verdiği röportajda kariyer yolculuğunu, Galatasaray’a olan bağlılığını ve milli takım sürecine dair düşüncelerini anlattı.

MİLLİ TAKIMDA OLMAMAK BENİ DERİNDEN ETKİLEDİ

Dünya Kupası’na kısa süre kala Uruguay Milli Takımı’nda yer almamasının kendisini derinden etkilediğini belirten Torreira, “Gerçekçi olmaya çalışıyorum ama Dünya Kupası çok yakın. 35 kişilik ön listede bile olmamak, ya hocanın beni beğenmediği ya da daha iyi oyuncular olduğunu düşündüğü anlamına geliyor. Bu anlaşılabilir ama beni çok etkiliyor. Milli takımda olmamak beni gerçekten çok kötü hissettiriyor.” ifadelerini kullandı.

ZORLUKLAR BENİ GÜÇLENDİRDİ

Kariyerinin başındaki zorlu günlere değinen Torreira, İtalya’daki ilk yıllarını unutamadığını söyledi. Ehliyeti olmadan antrenmanlara gitmekte zorlandığını belirten deneyimli orta saha oyuncusu, yaşadığı süreci şu sözlerle anlattı: “Pescara’da küçük bir evde kalıyordum. Daha sonra Axel Müller ile şehir merkezinde bir daireye taşındım. Antrenmanlara gitmek her gün bir meseleydi. Ya bir takım arkadaşımın yardımını istemem ya da birinin müsait olmasını beklemem gerekiyordu. Babamla birlikte kredi çekip bir araba aldık ama ehliyetim yoktu. Neyse ki arkadaşım kullanıyordu. O günler zordu ama şimdi gururla hatırlıyorum. Bu zorluklar beni güçlendirdi.”

MUSLERA’NIN TELEFONU HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ

Avrupa kariyerinde önemli kulüplerde forma giyen Torreira, Galatasaray’a transfer sürecinde Fernando Muslera’nın etkisine dikkat çekti. “Muslera'ya her zaman minnettar olacağım. Onun bir telefonuyla hayatım değişti. Neredeyse dört yıldır buradayım ve Galatasaray'a aşık oldum. Bu formayı giymek benim için inanılmaz bir duygu. Gerçekten bu kulüp için yaşıyorum ve oynuyorum.” dedi.
Kaptanlık görevine getirildiği dönemde Muslera’dan aldığı mesajın kendisi için özel olduğunu da vurgulayan Torreira, “Bana gurur duyduğunu söyledi. Ondan çok şey öğrendim. Sadece harika bir kaleci değil, benim için bir baba gibiydi.” ifadelerini kullandı.

VALVERDE’YE ÖVGÜ

Uruguaylı futbolcu, Real Madrid forması giyen Federico Valverde hakkında da övgü dolu sözler söyledi: “Hiç şaşırmıyorum. Real Madrid'de yaptıkları inanılmaz. Ülkem adına onunla gurur duyuyorum.”

NACIONAL BENİM HAYALİM

Gelecek hedeflerine de değinen Torreira, çocukluğundan beri taraftarı olduğu Nacional forması giymek istediğini dile getirdi: “Çocukluğumdan beri Nacional taraftarıyım. Bir gün orada oynamak istiyorum. Bu benim içimde kalan bir hedef.”

EN BÜYÜK ACIM ANNEMİN KAYBI

Hayatındaki en büyük acının annesini kaybetmek olduğunu ifade eden Torreira, “Onun tribünde olmaması çok zor. Ama bir yerden beni izlediğine ve bana güç verdiğine inanıyorum.” sözleriyle duygularını dile getirdi.

bielsa denen meczup reisi kadroya almadıysa

bu çocuk iyi futbolcudur

Bu arada eskiden vahşi güzel natalia oriero vardı bir arjantinli bir uruguaylı olurdu futbolu çok severdi torreira da bir nacional bir boca derken ona benzedi

ne güzel hatundu ya bu arada

17847.jpg

bu ne kardesim
her ay baska bi takım hayali

Bu arada eskiden vahşi güzel natalia oriero vardı bir arjantinli bir uruguaylı olurdu futbolu çok severdi torreira da bir nacional bir boca derken ona benzedi

ne güzel hatundu ya bu arada

Vahşi güzel dizisinin bir bölümüne de fiorentina forması giydiği dönemde Gabriel Batistuta konuk olmuştur, sen diyince aklıma geldi 👇

Geri
Üst Alt