Lucas Torreira: "Tarih yazmak için elimden geleni yapacağım"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1659987724848.png

Yeni transferimiz Lucas Torreira, kendisini Galatasaray’a bağlayan sözleşmeyi imzalamasının ardından açıklamalarda bulundu.

Uruguaylı yıldızın sözleri şu şekilde:

“Buraya gelmekten çok mutluyum. Ailemle üzerine düşündük. Nando Muslera ve menajerim çok yardımcı oldu. Bu kararı aldığım için çok mutluyum.”

“İnanılmaz bir destek vardı. Bununla ilgili konuşmalar olduktan sonra sosyal medyada taraftarlar benimle konuşmaya başladı. Ailemle ve sevdiklerimle bile iletişime geçmeye başlamışlardı. Bu kararı alırken onların da payı oldu. Kendimi çok iyi hissettim. Üzerimde giydiğim formadan gurur duyuyorum. Buraya geldiğim için çok mutluyum.”

“Bu kulübe geldiğimden beri çok iyi insanlarla tanıştım. Bana çok yardımları dokundu. Şehre, kulübe ve takım arkadaşlarıma alışacağım. Onlarla antrenmana çıkmayı dört gözle bekliyorum. Son maçı izledim. Çok önemli ve güzel bir başlangıçtı. Burada tarih yazmak için elimden geleni yapacağım.”

“Maç çok heyecanlıydı. Penaltı düdüğünde heyecanlandım ve kaygılandım. Nando kurtardığında ben de kendimi tutamadım ve bağırmaya başladım. Kendisi harika bir insan, büyük bir kaptan ve kulübün efsanesi. Onunla birlikte çalışacağımızdan dolayı çok mutluyum.”

Galatasaray SK

Bizim ligde herseye zirt birt düdük caliniyo, kirmizi kart görmesi cok tehlikeli

bu adamın müdahalelerine faul calıp bu adamı futbola küstürürler bu ülkede

Bizim ligde herseye zirt birt düdük caliniyo, kirmizi kart görmesi cok tehlikeli
bu adamın müdahalelerine faul calıp bu adamı futbola küstürürler bu ülkede
Sizin ozelinizde yazmiyorum boyle seyler diyenleri cok goruyorum. Boyle postlar atip bu algiyi bu beklentiyi olusturmak cok yanlis. Bu ulke boyle bir ulke boyle bir algi olusursa sonrasinda kehanet olur. Gerceklerin hicbir onemi yok guclu algi karsisinda

Gecenin en güzel olayı Space odasında Torreira ve Mertens transferleri açıklamak mı? Yoksa Sergio Oliveira'nın sanki kendiside bu sene gelmemiş gibi bir Kaptan edasıyla Hoşgeldin storyleri atması mı? Sanki Roma Porto ve Portekiz Millide oynayan o değilmiş gibi. Sıfır Ego InCollage_20220809_011607302.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeni Pitbullumuz Lucas Torreira ve Arsenal, Atletico Madrid, Fiorentina ve Uruguayda yaptıkları.. Ben yaşı ve komple oyuncu olması sebebiyle Melonun önüne geçeceğine eminim. İnanılmaz mutluyum ve bunu sezonun transferi ilan ediyorum. Herkesde ediyordur zaten InCollage_20220807_203657588.jpg

Yaklaşık 1 haftadır her şeyi söyledik. Kesiciliği, Enerjisi, Hırsı, Topla arası, 26 yaşında olması, Premier Lig gibi ve La Liga gibi liglerde Simeone, Emery, Arteta gibi hocalarla çalışması her anlamda çok zor işti. Ama başardık. Ve Lucas Torreira'yı Ön Liberoya getirerek 4 senelik açığı kapadık hatta üstüne koyduk. Teşekkürler Fernando Muslera, Erden Timur, Arda Turan, Dursun Özbek InCollage_20220808_214814638.jpg

Geri
Üst Alt