''Lucescu bu yaz Türkiye'ye gelecek''

Bu haberden sonra kesin diyebilir miyiz yoksa kaale almayalım mı ? Çünkü Mancini kalacak diyenler de var.

+ olarak A.Albayrak ve Ali Dürüst'ün de yönetime katılacağı söyleniyor. Ama bu basının söylediği hiç bir şeye inanmıyorum.

Florya Albayrak'a Emanet edilir tekrar. Bence gerekli de. Lucescu için hayırlı olsun diyebiliriz. Belli bir şeydi zaten. Bakalım dosyasında hangi genç oyuncular olacak. Brezilya ağırlıklı olacağı kesin. Doria mesela.

Ates olmayan yerden duman cikmaz.

Tamam "Lucescu´yla anlastik, Mancini´yi postalayacagiz" demelerini beklemiyoruz, ama taraftarin tavrini da bilsinler.

Lucescu icin ne gerekiyorsa yapilsin. Özellikle gelecek sezon bizi ligde götürecek tek adam Lucescu.

5 yabanciyla Mancini mi basarili olacak, Heynckes mi? Hepsi hikaye yani. Bize risksiz, basarili bir TD lazim. O da Lucescu.

Eurosport haberleri yasaklansın yahu yine sinirimi tepeme çıkardılar. Yaptıkları habere bak mancini Galatasaray a transfer yasağı gelebileceği için tottenham ile görüşüyormuş gidecekmiş. Bunları eurosport merkezi şikayet edemez miyiz itibarınızı zedeliyorlar tr diye.

2,w%3D650,c%3D0.bild.jpg

Tuchel gelsin,dertler bitsin.

Birakin su Balotelliyi su Manciniyi. Gelsin iste reyiz.

Mancını kalacak !

Mircea Sandu nie böyle saçma bi çıkış yapmış anlamadım.. Bizim elimizi ciddi anlamda zayıflatmış.. Sırf bu yüzden bu transfer yatarsa saşmayın çünkü 9 milyon tazminat falan deniyodu Aysal vermez o parayı vermesinde zaten..

ulan sen gel diye ukraynanın karışmasına sevindik, insanlıktan çıktık :) gel artık bekletme hasret kaldık

Mircea Sandu nie böyle saçma bi çıkış yapmış anlamadım.. Bizim elimizi ciddi anlamda zayıflatmış.. Sırf bu yüzden bu transfer yatarsa saşmayın çünkü 9 milyon tazminat falan deniyodu Aysal vermez o parayı vermesinde zaten..

9 milyon tazminat olur mu ? medyanın klasik yalanları. ssk akbil falan ekleyip şişirmişlerdi yine, okudum o haberi

Laa Luce gelirken Douglas Costa'yı da bir zahmet getirsin...

arkadaslar anlamadigim birsey var. lucescu bizdeyken taraftarin buyuk bir bolumu defansif oynatiyor, guzel futbol oynatamiyor, lucescu gitsin terim gelsin laflari ediyordu. simdi ise yine taraftarin buyuk bir bolumu lucescu gelsin diyor.

ben bazen bizim taraftrai anlayamiyorum.

lucescu gelir yine defansif goze hos gelmeyen futbol oynatirsa ikinci veya daha assagida bitirdigi ilk sene terim veya baska bir teknik direktor isteyecektir taraftar.

gercekten cok sacma bir taraftar profilimiz var.

O değilde saçma olan şey futbol federasyonu başkanı ne diye böyle açıklama yapar düşünsenize şsmpiyonluğa gidiyoruz tüpçü çıkıyor luce seneye interde diyor çok anlamsız

Geri
Üst Alt