''Lucescu bu yaz Türkiye'ye gelecek''

arkadaslar anlamadigim birsey var. lucescu bizdeyken taraftarin buyuk bir bolumu defansif oynatiyor, guzel futbol oynatamiyor, lucescu gitsin terim gelsin laflari ediyordu. simdi ise yine taraftarin buyuk bir bolumu lucescu gelsin diyor.

ben bazen bizim taraftrai anlayamiyorum.

lucescu gelir yine defansif goze hos gelmeyen futbol oynatirsa ikinci veya daha assagida bitirdigi ilk sene terim veya baska bir teknik direktor isteyecektir taraftar.

gercekten cok sacma bir taraftar profilimiz var.

Zaten aklı varsa gelmez luce, gerci adam en fazla kovulup tazminatı indirir cebe. Luce şampiyon bile yapsa fatih terim milli takımdan ayrıldığı anda mutlaka bizim bazı çok bilmiş taraftarımız luceye teneke bağlar

Gelsin ve bir 10 yıl da bizim başımızda kalsın.

Bıktık artık Rijkaard/Mancini gibi saçma denemeler ile boşa giden sezonlardan.

senin oyuncularin bi büyük kismi sacma ise, onlar napsin lar ?

Luce bence malzemeden iyi is yapan adam, ama sorarlar ozaman devler niye hic almadi onu ? Bize uyar mi uyar ? ama her td bu ortakligi var oda bizim lig ve oyuncular cok sacma isler cikariyorlar

senin oyuncularin bi büyük kismi sacma ise, onlar napsin lar ?

Luce bence malzemeden iyi is yapan adam, ama sorarlar ozaman devler niye hic almadi onu ? Bize uyar mi uyar ? ama her td bu ortakligi var oda bizim lig ve oyuncular cok sacma isler cikariyorlar

Mevcut kadromuz bu kadar rezil sonuç alacak bir kadro değil. 11 beraberlik yerine 5 galibiyet 6 mağlubiyet alırsın puanın daha fazla olur, bilmem anlatabildim mi?

2,w%3D650,c%3D0.bild.jpg

Tuchel gelsin,dertler bitsin.

AUGSBERGin hocasi gelsin gecen gordum halil bile gol atiyor

1-Türk futbolunu ve Galatasaray'ı tanıyan.

2-Uzun maratonda başarıya odaklı.

3-Takımı motive edecek ve tüm oyuncuları tam verimde kullanacak bir Hoca.

Bu özellikte 2 tane hoca var. Biri Fatih Hoca, diğeri ise Lucescu...

arkadaslar anlamadigim birsey var. lucescu bizdeyken taraftarin buyuk bir bolumu defansif oynatiyor, guzel futbol oynatamiyor, lucescu gitsin terim gelsin laflari ediyordu. simdi ise yine taraftarin buyuk bir bolumu lucescu gelsin diyor.

lucescu gelir yine defansif goze hos gelmeyen futbol oynatirsa ikinci veya daha assagida bitirdigi ilk sene terim veya baska bir teknik direktor isteyecektir taraftar.

Bu sekilde kulubun bir 10 senesi gitti ya iste.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

sadece bizde değil taraftar kolay şımarır hep beğenmez daha fazlasını ister. bize üni okutacak hoca lazım der, çoban,çingene kılıklı hoca istemiyoruz der,brde son dönemde yakışııklı olsun diyen tipler çıktı yani der , der,der,der durur. aslında son 5 seneye bakıpta adam akıllı taraftar profilimizi görebliriz.

bu gözler Jardel gibi bir bitircinin o dönemler istenmediğini gördü o derece şımardı bu taraftar bir dönem. Türk futbolunda böyle. gerek camialar , gerek taraftarlar anında ne oldum delisi olabiliyor.

son 5 sene ve 2001 2003 2005 senelerine dönüp bakınca ülkede futbolu seviyorum anlıyorum diyen insanların net resmini görebiliriz.

edit. hangi konuda okudum hatırlamıyorum ama bir arkadaş lucenin şaktarda eleştirildiğini beğenilmediğini yazmış taraftarlar arasında. büyük ihtimalle eleştirenler beğenmeyenler taraftar olarak yetiştiğinde,kendini bildiğinde luce vardı takımın başında. daha evvel o kulübün ne halde olduğunu bilmemeleri, o günleri yaşamamaları, lucenin kulübü nereden nereye getrdiğini anlamamalarına yetiyor olmalı.bizimkilerden farklı değillermş demekki değer bilmemek,nankörlük etmek konusunda..

Geri
Üst Alt