Lucescu Cepte, Löw Hedefte!

Bu takımı Lucescu'dan başka kimse kurtaramaz! Ben cepte olduğunu falan düşünmüyorum ama inşallah ikna edip getiririz! Bi 10 yıl da bizi çalıştırsa çok güzel olur :)

Yabancılardan Luce olur,biraz da Gerets.Başka birini istemiyorum.

Ben Löwün iyi antrenör oldugunu düsünmüyorum acikcasi. O elindeki takim ile hala kupa alamadi. Bu dünya kupasinda da finale kalamazsa yollanir. Zaten almanlarin cogu sevmiyor bu hirboyu.

Yemisim Löw´ü. O da Türkiye´den tekme tokat kovulacak adamlardan. Isim artik umrumda bile degil.

Hertürlü Lucescu arkadas.

ohalde luceyi cebimizden cikarip ekibimizin basina getirmeliyiz

Ne löw'ü luce yeter bize.

Bazi tip TD´ler var ki, artik gündeme bile gelmemesi gerekiyor. Artik Türkiye sartlarini herkes kabul etmeli. Isim ikinci planda olmali.

4-5 Milyon´luk riske girecegine, 1-2 Milyonluk Türk TD riskine gir o zaman.

Hic ugrasmasinlar, bizi de deli etmesinler. Lucescu´ya saldirsinlar, olmuyorsa da Senol hocayi getirsinler. Denizli, Hamzaoglu bile olur.

Löw berbat bir hoca, Almanya yi analtmaya gerek yok, hocasis bile en az bukadar yaparlar, cünkü alt yapi lari cok fena saglam, taktik bilgi, teknik hepsi üst düzey. Löw arti bisey katmiyor,daha dogrusu katamiyor

Löw berbat bir hoca, Almanya yi analtmaya gerek yok, hocasis bile en az bukadar yaparlar, cünkü alt yapi lari cok fena saglam, taktik bilgi, teknik hepsi üst düzey. Löw arti bisey katmiyor,daha dogrusu katamiyor

Almanlar pek tutmuyor bu hirboyu zaten. Muhtemelen bu seferde finale kalamazsa ya da kupayi alamazsa yollarlar. Adamin dedigin gibi takima katkisi tartisilir. Takim star dolu. Neredeyse Bayern-Dortmund karmasi gibi birsey ilk 11 zaten.

Almanlar pek tutmuyor bu hirboyu zaten. Muhtemelen bu seferde finale kalamazsa ya da kupayi alamazsa yollarlar. Adamin dedigin gibi takima katkisi tartisilir. Takim star dolu. Neredeyse Bayern-Dortmund karmasi gibi birsey ilk 11 zaten.

ben almanya da yasiyorum, ve tam öyle degil, yoksa adamlar 2008 den beri ayni td calisir mi ? öyle abartiyorlar ki... tabi futbol dan alnayan alman söylüyor bok oldugunu, ama genel anlamadi herkes "Jogi" yi seviyorum

Murat Yakin, Roberto Martinez ve Arsene Wenger gibi isimler de okudum.

Ama bence ya Mancini kalir yada Gerets gelir.

ben almanya da yasiyorum, ve tam öyle degil, yoksa adamlar 2008 den beri ayni td calisir mi ? öyle abartiyorlar ki... tabi futbol dan alnayan alman söylüyor bok oldugunu, ama genel anlamadi herkes "Jogi" yi seviyorum

Ben de yasiyorum Berkcan Almanyada. Iste benim de demek istedigim buydu. Futboldan anlayanlar biliyor ne mal oldugunu. Ya o Jogi diyenler zaten mactan maca ilgileniyor milli takimla. Jogi,Schweini,Poldi, Klinsi.. Hep ayni sey :D 2008 de neredeyse adam kupayi aliyordu zaten, ama Ispanyanin takimi da önüne geleni süpürüyordu o zamandan beri.

Yanilmiyorsam güney amerikadaki dünya kupalarinda daha hic bir avrupa takimi kazanamamis. Bakalim alamanlar ne yapacak, gruptan rahat cikarlar diye düsünüyorum. Löwün gelecegi icin gerisi önemli.

Bize gelmesin de ne yaparsa yapsin, böyle vasifsiz adamlar Türkiye de pek basarili olamiyor.

Murat Yakin, Roberto Martinez ve Arsene Wenger gibi isimler de okudum.

Ama bence ya Mancini kalir yada Gerets gelir.

Ben Wengerin istedigi bütce onaylandi yönetim tarafindan ve böylece kontrati da uzatilacak diye okumustum gecen günlerde.

Geri
Üst Alt