Burak Günay
Parçalı Üye
- 11 Mayıs 2013
- 2.997
- 0
- 726
Bu takımı Lucescu'dan başka kimse kurtaramaz! Ben cepte olduğunu falan düşünmüyorum ama inşallah ikna edip getiririz! Bi 10 yıl da bizi çalıştırsa çok güzel olur 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Löw berbat bir hoca, Almanya yi analtmaya gerek yok, hocasis bile en az bukadar yaparlar, cünkü alt yapi lari cok fena saglam, taktik bilgi, teknik hepsi üst düzey. Löw arti bisey katmiyor,daha dogrusu katamiyor
Almanlar pek tutmuyor bu hirboyu zaten. Muhtemelen bu seferde finale kalamazsa ya da kupayi alamazsa yollarlar. Adamin dedigin gibi takima katkisi tartisilir. Takim star dolu. Neredeyse Bayern-Dortmund karmasi gibi birsey ilk 11 zaten.
ben almanya da yasiyorum, ve tam öyle degil, yoksa adamlar 2008 den beri ayni td calisir mi ? öyle abartiyorlar ki... tabi futbol dan alnayan alman söylüyor bok oldugunu, ama genel anlamadi herkes "Jogi" yi seviyorum
Murat Yakin, Roberto Martinez ve Arsene Wenger gibi isimler de okudum.
Ama bence ya Mancini kalir yada Gerets gelir.
Ben Wengerin istedigi bütce onaylandi yönetim tarafindan ve böylece kontrati da uzatilacak diye okumustum gecen günlerde.