Lucescu Cepte, Löw Hedefte!

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
lucescu-l%C3%B6w-gs-man.jpg

Yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren G.Saray’dan sürpriz hamle... Rumen çalıştırıcı ile anlaşan sarı-kırmızılılar, ikna ederse Alman hocaya imza attıracak.

Galatasaray’dan müthiş operasyon… Mancini’den umduğunu bulamayan Başkan Ünal Aysal yeni teknik adam için ince eleyip, sık dokuyor. Mircea Lucescu ile prensip anlaşmasına varan Aysal’ın, gönlünde yatan ismin ise Joachim Löw olduğu ortaya çıktı. Rumen çalıştırıcı ile el sıkışan sarı-kırmızılı yönetim bir yandan da Alman teknik adam için nabız yokluyor.

Alman Futbol Federasyonu ile sözleşmesini 2016 yılına kadar uzatan Löw’le görüşme zemini arayan Galatasaray, 2014 Dünya Kupası’nda Panzerler’in başında olacak başarılı teknik direktörü ikna ederse yeni sezon öncesi imza attıracak. Daha önce F.Bahçe ile Adana-spor’da görev alan Löw’ün Türkiye’ye sıcak bakabileceği öne sürülüyor.

Amkspor

Ulan Löw elindeki o starlar ve makine gibi isleyen takim ile hala kupa kaldiramadi diye elestiriliyor. Dünya kupasinda ilk 3'e giremezse bence kovarlar.

Lucescu cepteyse Löw'e gerek yok.Adamlar klavye başından habercilik yapıyo :)

Löw sistem hocası olmaz bizde teneke bağlar yollarız sonra

Hesap Makinesi

Löw'ün Mancini'den farkı olacagını düsünmüyorum. Luce'yi alabiliyorsak gerisi hikaye..Luce'nin yardımcılıgınada Hamza Hoca'yı getirelim, Luce iyi bir yetistirsin, sonrasında yeni hocamız olur..

İkisi de olmayacak ve Sinyor Mancini ile devam edecegiz...

Löwünde manciniden bi farkı yok. En iyisi luce olur. Ama mancininin gönderileceğini sanmıyorum.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Luce'yi ikna ettikten sonra başka hoca bakmaya gerek yok ki.

# tapatalk #

Luce varken Löw olmaz, olmamalı. Luce ve Denizli hariç hepsine veto.

Aman arka cebe koymayın mazallah ezilir filan... At yalanı...

luci gelir başka aday yok başkanın ağzı yandı marka dedi mancini getirdi durum ortada birdaha böyle bir risk alır mı ? almaz

Luce tamamsa getirirsin ne lowu.

habere bak çay demle ulan luce cepteyse direk alırsın zaten mourinho iihtimali felan olsa neyse cepte dersinde löw nedir

Türkçenin ne kadar zengin bir dil olduğu, bu başlıktan daha iyi anlaşılıyor. Lucescu cepte ne lan? :D

Geri
Üst Alt