Lucescu Cepte, Löw Hedefte!

Low için Luce'yi bekleten birileri varsa, önce onları göndermek lazım.

Ne kadar saçma bir haber tamam lowde iyi bir hoca ama adamın kariyeri sadece milli takımdaki almanya bence daha büyük takımlarda lucescuya göre daha başarılı olur ama bizde tutmaz bunu görüyoruz daha önce Barcelona da sampiyonluklar yaşamış rijkkardi getirdik tutmadı şikecilerin biri aragonesi getirdi biride del bosqueyi ama onlarda tutmadı şimdide Mancini bu adamlar iyi oyuncularla çalışabilir sadece sistemlerinin tutması için iyi futbolcuları olması gerekir ama lucescu öyle değil takımına göre sistem kurabiliyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lucescu ile anlaştıysak, Löw ile niye görüşme ihtiyacı duyulsun ki.

Lucescu cepte olup hala başka hoca ariyorlarsa atsin başkan kendini. Bana uydurma gibi geldu

lucescu galatasaray teknik direktörü oğlu razvan lucescu yardımcısı mustafa denizli yada şenol güneş sportif direktör olmalı tafarelde kaleci antrenörü olarak devam etmeli hagide alt yapı antrenörü olarak gelmeli oğlu hagide alt yapı da oynamalı

Löw yerine Prandelli gelsin daha iyi adam bitmiş İtalya'yı ayağa kaldırdı

Löw hoca filan değil... Bence haber şöyle olmalıydı Löw cepte Lucescu hedefte...

Luce cepteyse hedefe gerek yok zaten.Luce hem hedef hem cep hersey olur.

Lowun o meshur burun olayindan sonra iyice tiskindim ve sogudum kendisinden. Uzak dursun

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

kovaydık bir :) mancini kovirmisen agam diyor ünal aysaldan ses yok hele bir o koltuk boşalsın da sonrasında kurarız luce hayallerini

iyi bari karizmatik giyiniyor,saçları güzel diye kimse löw'ü tercih etmiyor luce'ye.

fenerin 4.yıldızı takmasını istemiyorsak , Lucescu'yu getirmek zorundayız.. Mancini olduğu sürece 2.lik mücadelesi veririz bjk ile

mancini'ye güvenmiştim ama çuvalladı. skibbe , rijkaard ayarında

iyi bari karizmatik giyiniyor,saçları güzel diye kimse löw'ü tercih etmiyor luce'ye.

zRlWkj.jpg

Karizmanın kralı bizde. Ağız yandı bi kere..

löwün elinde olan kadro bende olsa en az onun kadar basarili olurum

Geri
Üst Alt