Lucescu Galatasaraylı Yönetici İle Yemekte Buluştu!

Ya tamam iyi hoş olmasını ben de isterim ama bu haberler kasıtlı çıkıyor gibi. Bu kadar açık olur mu yaw.

Bence amaç Mancininin ve takımın konsantresini bozuk 2. olmamızı engellemek. Ha zaten mancini için ekstra bir haber gerekmiyor sağolsun zaten içine ediyor ama bu kadar açık olması şaşırtıyor beni

o degil de beklenti baya yükseldi. herkes luce'yi istiyor, gelmezse kan cikar artik. :asd:

başkan dalga geçiyor galiba hem açıklama yayınla hem görüşmelere başla.

Ya kaç kere dedik , lucescu'nun florya ve tarabya'da emlakları var cenk ergün de eski iş ortaklarından , belli ki bir iş görüşmesi.

Mancini ile devam ederiz tasalanmayın. ;) /epic wink

Bence transfer görüşmesi yapılmıyor.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Haftalardır söylüyoruz mancini bir an önce kovulsun lucescu gelsin diye

Sent from my iPhone using Tapatalk

görüşme olmuş, yalanlama gelmiş transfer kesin gibi bi imza eksik işte. oda lig sonunda inş.

Sanirim forumun %90 gibi büyük bir bölümü bu isin artik Mancini ile yürümeyecegini düsünüyor. En cok istenilen ve destek gören aday acik ara Lucescu. Bence görüsmeler basladi bile coktan.

Seneye şampiyonluğu ve en önemlisi 4. YILDIZI istiyorsak bu adam kesinlikle gelmeli! GS'ı şu durumdan kurtarıp şaha kaldıracak tek adam şuan Lucescu!

Takım hiç mücadele etmiyor resmen oyuncularımız refakat ediyorlar rakibe ısıramıyoruz. Çileden çıktım Elazığ gibi bir rakibe böyle oynamak üzüntü verici Florya'da saygı ve iş disiplini kalmamış baştan sonra sirayet ediyor Mancini bunu düzeltemez en iyisi daha fazla yıpranmadan sene sonu el sıkışmak yerine lucescu gelirse camiadan çatlak ses çıkacağını sanmıyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ya tamam iyi hoş olmasını ben de isterim ama bu haberler kasıtlı çıkıyor gibi. Bu kadar açık olur mu yaw.

Bence amaç Mancininin ve takımın konsantresini bozuk 2. olmamızı engellemek. Ha zaten mancini için ekstra bir haber gerekmiyor sağolsun zaten içine ediyor ama bu kadar açık olması şaşırtıyor beni

Ayni seyi ben de yazdim gecen gun. Eger bunlar dogruysa, ya bizim yoneticiler tamamen aptal, ya da Mancini'yle coktan anlastilar ve gitmesi kesinlesti. Yoksa neden boyle adami alenen getirsinler Istanbul'a? Gizli kalmayacagi belli bir sey, yurt disinda bulusabilirlerdi.

Geri
Üst Alt