Yekta Kumanova
Cezalı
- 15 Kasım 2009
- 2.906
- 0
- 1.146
Bence kasitli olarak gorustuler manci kizip istifa etsin diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya tamam iyi hoş olmasını ben de isterim ama bu haberler kasıtlı çıkıyor gibi. Bu kadar açık olur mu yaw.
Bence amaç Mancininin ve takımın konsantresini bozuk 2. olmamızı engellemek. Ha zaten mancini için ekstra bir haber gerekmiyor sağolsun zaten içine ediyor ama bu kadar açık olması şaşırtıyor beni

o degil de beklenti baya yükseldi. herkes luce'yi istiyor, gelmezse kan cikar artik.![]()
Aynen bide işin bu boyutu var yönetimi hedef yapıyorlar enteresan
görüşme olmuş, yalanlama gelmiş transfer kesin gibi bi imza eksik işte. oda lig sonunda inş.
seneye güzel olacak osmanfenerin 2.lig maçlarını da bedavaya izleyecez trtden
seneye güzel olacak osmanfenerin 2.lig maçlarını da bedavaya izleyecez trtden
kebap mi yemisler pizza mi?
Özel işlerinden dolayı Türkiye'de olan Lucescu, Sultanahmet'te Galatasaray İdari Menajeri Cenk Ergün ile yemek yerken görüntülendi.
Türkfutbol
Ya tamam iyi hoş olmasını ben de isterim ama bu haberler kasıtlı çıkıyor gibi. Bu kadar açık olur mu yaw.
Bence amaç Mancininin ve takımın konsantresini bozuk 2. olmamızı engellemek. Ha zaten mancini için ekstra bir haber gerekmiyor sağolsun zaten içine ediyor ama bu kadar açık olması şaşırtıyor beni