Lucescu İle Prensipte Anlaşıldı İddiası!

ya arkadas adami kovduk biraz onuru varsa geri gelmez . lucescu dan bosuna medet ummayin . bencede en iyi alternatif ama gelmez

Ukrayna'dan çoğu futbolcu ve teknik adam ayrılacak sezon sonu o yüzden iyi değerlendirmek lazım. Yalnız lucescu varken daha çocuktum ama adam Galatasaray'da iyi işler yaptı özellikle şampiyonlar ligi macerasını unutmak mümkün değil hatırlayan hatırlar forvette baya sakatlarımız vardı romen bir forvet almıştık kalıplı uzun boylu falan hatırladığım kadarıyla Liverpool'a gol atmıştı sonra som anda gol yiyip elenmiştik ikinci gruptan

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ukrayna'dan çoğu futbolcu ve teknik adam ayrılacak sezon sonu o yüzden iyi değerlendirmek lazım. Yalnız lucescu varken daha çocuktum ama adam Galatasaray'da iyi işler yaptı özellikle şampiyonlar ligi macerasını unutmak mümkün değil hatırlayan hatırlar forvette baya sakatlarımız vardı romen bir forvet almıştık kalıplı uzun boylu falan hatırladığım kadarıyla Liverpool'a gol atmıştı sonra som anda gol yiyip elenmiştik ikinci gruptan

Radu Niculescu

radu-555x332.jpg

Luce gerçi yalanlama yaptı böyle birşey yok diye ama gelirse sevinirim normalde Mancini'den nefret eden biriyim city'deki zamanından fakat GS'ye gelince biraz sempatim oldu ama Luce gelicekse Mancini'de karşılıklı fesh edecekse olabilir aksi düşünülemez bile zaten Mancini'de tahminim Terim gibi milli takım ile konuşucak önce baktı ordan ışık var karşılıklı fesh edilecektir büyük ihtimal isimler anılmaya başladığına göre Mancini defteri kapanmış demektir eğer Mancini defteri kapandı isede yeni gelecek hoca Lucescu dışında biri olmamalıdır diyorum.

Arsene Wenger gelecek dertler bitecek !!!

luceye odaklanın arkadaşlar.ayrıca mancini başımızdayken ,luce orda şampiyonluk kovalarken evet anlaştık açıklamaları mı bekliyodunuz..

İnşallah gelirsin de kurtuluruz manciniden.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

Moyes-Mancini takası :asd:

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Imza atilmadan, Kapa bildirilmeden tovbe inanmam. Kolaymi Mancini denen adamdan kurtulmak

Lucescu hayırlı olsun. Hoşgeldin gerçek efsane.

guvenilir kaynak varmi yoksa twitter bs mi

Internet almis yurumus iyice.Boyle birsey zaten, dedikodular bir basladimi yangin gibi yayiliyor. Bir suru Rus/Ukrayna kaynagi, Shakhtar taraftar siteleri falan "Lucescu Galatasaray'a mi gidecek?", "3 yillik sozlesme" diyorlar ama okursan hepsinin kaynagi Cumhuriyet'in haberi.

Geri
Üst Alt