Lucescu İle Prensipte Anlaşıldı İddiası!

valla yardımcısı olarak bitek balint'i hatırlıyorum hacım hatta daha sonra Hagi ile de çalıştı.

senin dediğinin adını ilkkez duydum doğrudur elbet aradan onca sene geçti.

ama hollman'i diyorsan o Feldkamp ile çalışmıştı diye bliyorum.

Evet doğru hatırlıyosun :D

BlxAQQ7CMAAjvfn.jpg
rahat olun demek istemiş başkan aylar öncesi karesinde

Ne yaptınız siz ya? :)

Rainer Hollmann' ı Lucescu' nun yardımcısı yapmışsınız, sonra Feldkamp' ın yardımcısı yapmışsınız. :)

Hollmann 1993-94 sezonunda Galatasaray' ı çalıştıran teknik direktördür. Manchester United' ı eleyen ve o sene şampiyon olan adamdır.

Feldkamp' ın yardımcısı Ahmet Akcan, Lucescu' nun yardımcısı Balint' di.

Ne yaptınız siz ya? :)

Rainer Hollmann' ı Lucescu' nun yardımcısı yapmışsınız, sonra Feldkamp' ın yardımcısı yapmışsınız. :)

Hollmann 1993-94 sezonunda Galatasaray' ı çalıştıran teknik direktördür. Manchester United' ı eleyen ve o sene şampiyon olan adamdır.

Feldkamp' ın yardımcısı Ahmet Akcan, Lucescu' nun yardımcısı Balint' di.

hacım bişey yaptığımız yok. hollman ilk feldkampın yardımcısı olarak geldi sonra hoca oldu..

hatırladığımız bu tabi doğrusu ne ne değildir dinliyoruz bizde.

Yasinin gelmis olmasi hicbirsey degistirmez acikcasi. Nasilsa 10 yillik TD aramiyoruz. Burasi Türkiye.

Biz bi basarili 2-3 sezon gecirelim de, sonrasina bakilir. Illa ki birileri parlar, Galatasaray´i hak edecek kapasiteye ulasir.

Kaldi ki Lucescu 68 yasinda. Biz Trapattoni´yi 75 yasinda getirecektik buraya :)

Bu mevcut şartlar içerisinde Lucescu iyidir, candır.

Ama onun da artıları gibi eksileri de vardı tabi.

Lucescu' nun da tuhaf takıntıları yok değildi. Rijkaard' ın Sarp aşkı, Mancini' nin Ceyhun aşkı gibi Lucescu' nun da Bülent Akın aşkı vardı.

Özellikle Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynattığı ilk sezon elinde muhteşem bir kadro vardı. O kadro bugün yok.

İkinci sezonunda kadro kalitesi de biraz düşünce ortaya daha kırılgan bir takım çıktı. Şampiyon olmasına rağmen bir çok maçta taraftarı kanser etmişti, hele bir 5-0 kaybettiğimiz Bursa maçı vardı ki; kalp krizi geçirecektim.

Kondisyon açısından maçların sonunu bir türlü getiremiyordu takım, şampiyonlar liginde o sezon, özellikle ikinci gruplarda öne geçmemize rağmen maçları kazanamamıştık.

Zaten bu sebepler yüzünden gönderilmişti aslında.

Gelgelelim bütün bu olumsuzluklara rağmen artıları daha fazla ve bugünün şartlarında 70 yaşında da olsa en iyi tercih Lucescu olacaktır.

hacım bişey yaptığımız yok. hollman ilk feldkampın yardımcısı olarak geldi sonra hoca oldu..

hatırladığımız bu tabi doğrusu ne ne değildir dinliyoruz bizde.

Hollmann Galatasaray' da yardımcılık yapmadı, Kalli ayrılırken onun ismini önerdi ve Almanya' dan getirdiler teknik direktör olarak. Güven bana.

Hollmann Galatasaray' da yardımcılık yapmadı, Kalli ayrılırken onun ismini önerdi ve Almanya' dan getirdiler teknik direktör olarak. Güven bana.

Doğrusu bu.:encouragement:

Bir çok kişi Hollmann Kalli'nin yardımcısıydı zannediyor ama öyle değil. O yılları görmedim ama epey araştırma yapmıştım. :)

Doğrudur.

Benim bildiğim Feldkamp zorluklarla getiriliyor oda yardımcısı olarak Hollmani getiriyor. Daha sonra Feldkamp hocalığı bırakıyor ama kulüpten ayrılmıyor.İşte olay burada karışıyor. bundan sonra danışman olurum diyor Feldkamp hocalık yerinede yardımcısı Hollman'ı öneriyor. Perde önünde Hollman arkasında Feldkamp o seneyi öyle götürüyoruz.

Az buçuk hatırladığım ve okuduğum buydu.Onun dışında bilgilerine güvenerek kendiminkileri güncellemeye alıyorum :D

edit. düzgün bi şekilde anlatılan yer sözlükler dışında bi burası var.

Karl-Heinz Feldkamp - Vikipedi

edit2. transfermarkt yine Feldkamp ın yardımcısı olarak gösteriyor Hollmani

Galatasaray SK - Tarihsel kadroları - transfermarkt.tr

O vikiye kim yazmışsa yanlış yazmış , Holmann yardımcılık falan yapmadı Kalli sağlık sorunları nedeniyle ayrılınca Holmann'ı önerdi 1993 yazındada Holmann takımın başına geçti .

Yönetimden açıklama geldi Manciniyle ilgili :crushed:

Yönetimden açıklama geldi Manciniyle ilgili :crushed:

Terim zamanıda böyle açıklamalar yapıp duruyolarda eğer hoca isimleri filan geçmeye başladı ise görüşmeler inceden inceye başlamış demektir. Mancini İtalya teknik direktörlüğüne seçilirse büyük olasılık karşılıklı fesh edilecektir anlaşma diğer türlüsü düşünülemez bile zaten haberlerde çıkan Luce gelirse 5m € kulübe gibi haberler saçma FiFA Ukrayna durumu yüzünden herkese kulüplerinden ayrılma yetkisi verdi tazminat filan vericeğimizi sanmıyorum.

Terim zamanıda böyle açıklamalar yapıp duruyolarda eğer hoca isimleri filan geçmeye başladı ise görüşmeler inceden inceye başlamış demektir. Mancini İtalya teknik direktörlüğüne seçilirse büyük olasılık karşılıklı fesh edilecektir anlaşma diğer türlüsü düşünülemez bile zaten haberlerde çıkan Luce gelirse 5m € kulübe gibi haberler saçma FiFA Ukrayna durumu yüzünden herkese kulüplerinden ayrılma yetkisi verdi tazminat filan vericeğimizi sanmıyorum.

Prandellinin sözlesmesi 2016 ya kadar. Eger dandik bir turnuva gecirmezler ise yani ceyrek final/yari finalden falan önce elenmezlerse kovmazlar onu.

Ünal Aysal, Lucescuyu getirmek zorunda. O kadar!

Geri
Üst Alt