- 22 Kasım 2008
- 14.449
- 882
- 1.908
Neredeyse herkes Luce'de hemfikir yaş olayına da takılmamak lazım Feldkamp'ın altını bezle bağlayarak maça cikardik Luce ne ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahmetli Özhan Canaydın zamanında Lucescu yu göndererek çok büyük hata yaptı.
Vallah burda yas olayina takilan cok kisi var. Ki bence de haklilar. Bizim ülkemize antrenör olarak gelen adam bir kere cok ama cok yipraniyor her anlamda. Lucescu da muhtemelen bunun bilincindedir. Gelirse bence maksimum 2 sene kalir(dayanir).
Sonra ölür gider diyorsun yani
Allah korusun..
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Yok ya allah korusun öyle demek istemedim tabi. Ama sartlar zor, baski büyük, beklenti büyük. Bizim yerliler zaten yabanci hocalari begenmez. Hepsi dayaklik gercekten. Burunlari cikmis havaya, kendilerini (olmadiklari halde) süperstar saniyorlar. Baksana Selcuk beyefendi daha kötü oynadigini bile kabullenemiyor. En basiti yani, öz elestiri. Bunu bile yapamiyor. Ama neyse baska konu o.
Ben Lucescu olsam, gelmeden kabul etmeden önce bir kac kere düsünürdüm bu karari.
Luce geliyorsa sneijder kesinlikle kalmali
Ayrica yanina mutlaka albayrak'i vermelisin
Yok ya allah korusun öyle demek istemedim tabi. Ama sartlar zor, baski büyük, beklenti büyük. Bizim yerliler zaten yabanci hocalari begenmez. Hepsi dayaklik gercekten. Burunlari cikmis havaya, kendilerini (olmadiklari halde) süperstar saniyorlar. Baksana Selcuk beyefendi daha kötü oynadigini bile kabullenemiyor. En basiti yani, öz elestiri. Bunu bile yapamiyor. Ama neyse baska konu o.
Ben Lucescu olsam, gelmeden kabul etmeden önce bir kac kere düsünürdüm bu karari.
Ben kendimi Lucescunun yerine koysam, gelmem acikcasi.
E adam en onemli derbi macinda bile cocuk gibi trip attiktan sonra hic birsey yapilmazsa, sirti sivazlanirsa hem yonetim hem hoca tarafindan olacagi budur. O da gider 2 hafta sonra gene berbat oynadigi macta kendini oyundan cikaran hocayi alkislar, protesto eder. Mancini oyle gorunuyor ki futbolcular uzerindeki otoritesini tamamen kaybetmis durumda, ya da hic kuramadi zaten bastan beri. Performanslari ne kadar rezil olursa olsun belli futbolculari asla kesmedi, hep ayni adamlari oynatti, kotu de oynasalar, kapris de yapsalar oynatti, digerlerini oynatmadi, harcadi.
Belki Lucescu daha basiretli olur, daha tecrubeli ne de olsa.
Doğrudur.
Benim bildiğim Feldkamp zorluklarla getiriliyor oda yardımcısı olarak Hollmani getiriyor. Daha sonra Feldkamp hocalığı bırakıyor ama kulüpten ayrılmıyor.İşte olay burada karışıyor. bundan sonra danışman olurum diyor Feldkamp hocalık yerinede yardımcısı Hollman'ı öneriyor. Perde önünde Hollman arkasında Feldkamp o seneyi öyle götürüyoruz.
Az buçuk hatırladığım ve okuduğum buydu.Onun dışında bilgilerine güvenerek kendiminkileri güncellemeye alıyorum
edit. düzgün bi şekilde anlatılan yer sözlükler dışında bi burası var.
Karl-Heinz Feldkamp - Vikipedi
edit2. transfermarkt yine Feldkamp ın yardımcısı olarak gösteriyor Hollmani
Galatasaray SK - Tarihsel kadroları - transfermarkt.tr
Ne yaptınız siz ya?
Rainer Hollmann' ı Lucescu' nun yardımcısı yapmışsınız, sonra Feldkamp' ın yardımcısı yapmışsınız.
Hollmann 1993-94 sezonunda Galatasaray' ı çalıştıran teknik direktördür. Manchester United' ı eleyen ve o sene şampiyon olan adamdır.
Feldkamp' ın yardımcısı Ahmet Akcan, Lucescu' nun yardımcısı Balint' di.
Transfermarkt hep yanlış renktaş. Bende 2000-2001 sezonuna bakayım dedim. Başkan: Adnan Polat Yönetici: Yiğit Şardan filan yazıyor.![]()