Lucescu İle Prensipte Anlaşıldı İddiası!

Reiner Hollmann'dı. Hatta kendisi Feldkamp tarafından Galatasaray'a önerilmiş biriydi. O 3-3'lük maçı açıp bakarsanız zaten, gollerden sonra Ahmet Akça'nın yanında sevinirken görebilirsiniz.

Ulan Fatih' den birşey kazanayım dedim hepiniz atladınız ha Hollmann' dı diye :)

Yeter ki Shaktar´dan ayrilmaya karar versin, Baskan ikna eder.

Takimimiz gayet kaliteli, Lucescu´nun da cok begenecegi bir malzeme var.

Muslera, Telles, Melo, Sneijder, Bruma gibi oyuncular var, Koray gibi yetistirebilecegi gencler var.

Selcuk, Burak gibi form düzeylerini yukariya cekecegi oyuncular da var.

2-3 transfer de yaptirdi mi hedef büyük olur iste. Daha ne isteyecek?

Şu adamın gelmesi demek Ünal Başgan2ın 2016 senesini görmesi demek.Allah'ım sen gönlümüze göre ver.Gerçekten bu yaz çare Lucescu...

lucenin adam ettigi brezilyalilardan wc kazanacak takim cikar hakkatende

Prandellinin sözlesmesi 2016 ya kadar. Eger dandik bir turnuva gecirmezler ise yani ceyrek final/yari finalden falan önce elenmezlerse kovmazlar onu.

Evet haklısın fakat daha öncede Mancini gelirken milli takım ikileminde olduğu için uzun sürmüştü görüşmeler İtalya milli takımında işler iyi gitmiyor ve gelebilecek tek yerli hoca olarak Mancini düşünülüyor hatırlarsın ilk geldiğinde 1 ay sonrasında milli takım için adı anılmaya başlamıştı yani eğer Luce gelicek ise böyle bir haber kesinlikle sevindirici olur.

size bize diyeyim yönetim gitsin kim gelirse gelsin.

teknik adamın yanında durumayan başarıları paylaşmayı bilmeyen yönetim isterse morunhio getirsin..

klasik galatasaray yönetimi..

2-3 yıl çok iyi giden heşeryi bir anda batirmaca...

fatih hocayı sezon sonunda gönderselerdi. en azından ligi alırdık yahu..

yok prensipmiş 100 milyon euro borc artınca prensip kalmaıyor malesef..

Geri
Üst Alt