Lucescu: "Zamanı geldiğinde karar vereceğim"

Luce ile Sneijder kadar Koray,Umut G,Bruma ve alt yapıda o devre arası oynattığımız büyük şeyler beklediğimiz iki genç arkadaş içinde muhteşem olacak.

Daha bunun Semih'i Telles'i Lucas'ı Berk'i var.

Zamanında Sergen'e Hasan'a Ergün'e Emre Aşık'a ve aklıma gelmeyen bir çok oyuncuya level atlattırmış maksimum verim almış bir hoca

gelirse çok güzel olacak herşey. Luce elindekini çok iyi parlatan hazırlayan sunan bir hoca

herkes memnun olacak ne bam bam bam istemeyenlerin ne de aykut kocaman mancini defansı istemeyenlerin memnun olacakları isim. taraftar arasında camia içinde atılan bir çok köprünün yeniden kurulmasına sebep olacak üstelik.

edit. Luce çok defansif oynatıyordu diyenlere kendi adıma diyebileceğim tek şey; elindekii malzemeye ve çıkacağı maça göre oynatır takımını. asla sabit fikirli değildir. her maça ayrı hazırlar takımını,oyuncusunu.

birde şöyle birşey aklıma geldi;

"

Lucescu’nun yeni takımlarla oynamadan önce onların maçlarını sabahlara kadar izlediğini, rakiplerini müsabaka sırasında değil, öncesinde yendiğini defalarca dinledik. Hatta Emre Aşık’ın tarifiyle: “Lucescu bize şu oyuncu getirecek, şuna ortalayacak, o da golü atacak diye söyler; biz de aynen anlattığı gibi o golü yerdik.:asd:" uğur meleke"

luce nın geldıgı ılk sene hagıyle bırlıkte guzel top oynuyorduk savunma bıraz daha raya oturmustu ancak ikinci sene kadro kalıtesı ınanılmaz bı dusus gosterdı ve bıldıgın savunma yapmak zorunda kaldık ve sampıyon olduk...gayet basarılıdır luce eldekı kadroya gore planını yapmaya calısan hoca.

luce gelırse bruma 25m euro ya telles 20m euroya transfer olur at fava bekle

ah be kardeşlerim :) hiç bilmiyorsunuz bu işleri. :)

ben üst üste 6 lig kupasından bahsediyorum :) fatih terim bize sadece üst üste 6 gol yedirtebilir :)

kendisi küçük bir hocadır. bir daha bu takıma gelmek istiyorsa ünal aysalın elini öpmesi gerekmektedir.

Niye insanları kendi kafanızda yarıştırıyorsunuzki.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Gel be mübarek adam kuş katliamına kaldığımız yerden devam edelim

ah be kardeşlerim :) hiç bilmiyorsunuz bu işleri. :)

ben üst üste 6 lig kupasından bahsediyorum :) fatih terim bize sadece üst üste 6 gol yedirtebilir :)

kendisi küçük bir hocadır. bir daha bu takıma gelmek istiyorsa ünal aysalın elini öpmesi gerekmektedir.

ahahah mancini geldiğinde yere göğe sığdıramıyordun, soyadından hatırlıyorum.bi ara kayboldun şimdi yine trollük peşindesin.:happy:

yukarıda fena şeyler dönmüş.ben de alıntılayacaktım da neyse gerekli cevabı veren arkadaşların ellerine sağlık.trollüğe fırsat verilmemeli.:005:

Ft ile Lucescu'yu kıyaslamak , Luce'ye hakaret etmektir.

Kulubun 2002'de 10 senesini yediniz simdi gelmis LUCESCU'nun arkasinda maddi destek vardi demeyin Ukrayna'da. Adama ne verirsen onla calisiyor bir yerlerin anahtarlarini isteyip bir yerin sahibi olmak gibi bir derdide olmaz.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Terimi allah yazdiysa bozsun.Galatasaray kelimesi olan yere 1000000000000000km uzak olsun.

bize yanardoner adam lazim degil.

Alistilar Luce'yi getirip bir seyleri basardiktan sonra Terim'i onun yerine getirip 50M harcatip her donem 10 oyuncu gonderip 10 tane aldirmaya.

lucescuyu isteyen ve begenen birisi olarak. luce nin arkasinda kac milyarlik adam var orda bide bakilsin. bizde öyle imkanda yokdu ve halen yok maddi anlamda.

Bizde ki kisitli imkanla, kadroyla muthis goturuyordu zaten taki baskanlik secimi gelip kulubun menfaati Kimsenin umrunda olmadan secim vaatleri ile baskanlik kazanip sonra kulubun en kotu 10 yili yasatilana kadar.

Lucescu elindeki kadrodan en iyi sekilde alir verimi. Besiktas'i 30M harcatip sampiyon yapmadi.

Luce ile Sneijder kadar Koray,Umut G,Bruma ve alt yapıda o devre arası oynattığımız büyük şeyler beklediğimiz iki genç arkadaş içinde muhteşem olacak.

Daha bunun Semih'i Telles'i Lucas'ı Berk'i var.

Zamanında Sergen'e Hasan'a Ergün'e Emre Aşık'a ve aklıma gelmeyen bir çok oyuncuya level atlattırmış maksimum verim almış bir hoca

gelirse çok güzel olacak herşey. Luce elindekini çok iyi parlatan hazırlayan sunan bir hoca

herkes memnun olacak ne bam bam bam istemeyenlerin ne de aykut kocaman mancini defansı istemeyenlerin memnun olacakları isim. taraftar arasında camia içinde atılan bir çok köprünün yeniden kurulmasına sebep olacak üstelik.

edit. Luce çok defansif oynatıyordu diyenlere kendi adıma diyebileceğim tek şey; elindekii malzemeye ve çıkacağı maça göre oynatır takımını. asla sabit fikirli değildir. her maça ayrı hazırlar takımını,oyuncusunu.

birde şöyle birşey aklıma geldi;

"

Lucescu’nun yeni takımlarla oynamadan önce onların maçlarını sabahlara kadar izlediğini, rakiplerini müsabaka sırasında değil, öncesinde yendiğini defalarca dinledik. Hatta Emre Aşık’ın tarifiyle: “Lucescu bize şu oyuncu getirecek, şuna ortalayacak, o da golü atacak diye söyler; biz de aynen anlattığı gibi o golü yerdik.:asd:" uğur meleke"

iyi kupon yapar Lucescu hoca aslinda

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Nasıl FT, Lucescu'nun ardından başarılı olamadıysa

şimdi de Lucescu, FT'nin ardından başarılı olamayacak diye bir his var içimde

umarım ben yanılırım

Bizde ki kisitli imkanla, kadroyla muthis goturuyordu zaten taki baskanlik secimi gelip kulubun menfaati Kimsenin umrunda olmadan secim vaatleri ile baskanlik kazanip sonra kulubun en kotu 10 yili yasatilana kadar.

Lucescu elindeki kadrodan en iyi sekilde alir verimi. Besiktas'i 30M harcatip sampiyon yapmadi.

bjk i sampion yapan luce degildi ama :) sinan engine göre aziz yildirimdi. ben demiyorum sinan diyor yani :)

bizdeki kadro ile iyi verim ala bilir bencede ama. kadromuz burda foruma genelinde yazildigi kadar kötü degil.aksine baya iyi kadromuz var diye düsünüyorum.

2 nokta transfere gerek var belki savunma ve kanat bölgesine.

Geri
Üst Alt