Lucescu: "Zamanı geldiğinde karar vereceğim"

Lucescu'dan onceki sezonlarda Shakhtar:

bilimum adet 2.lik

1 adet sampiyonluk (tek sampiyonluklari vardi tarihlerinde

bir cok kez Uefa kupasindan ilk turda elenmece

1 adet uefa kupasindan 3. turda elenmece

Lucescu ile basarilari

9 sezonun 7sinde sampiyonluk

uefa kupasi

sampiyonlar liginde ceyrek final

willian, fernandinho, mkhitaryan vs.

GSnin FTden bagimsiz 13 sampiyonlugu, CL yari finali ve de 2 tane CL ceyrek finali var

FTnin 2002de gelip 2004te takimi biraktigi yeri de dusunursek Lucescuyla kiyaslanmasi komedinin onde gideni olur

İlk defa katılıyorum. Kendimi asla affetmeyeceğim. :(

yildiz falan almadi ki shaktar, srna pletikosa tymoschuk rat brandao bu herifler luce gelmeden varmis. lucenin yaptigi avrupada kimsenin yapamadigini yapip genc brezilyalilari adam etmek. ayrica takim basarili olmaya ve cl'ye duzenli katilmaya baslayinca ayni orantida kadronun kuvvetlendirilmesi gibi bir trend de var kadrolarina baktiginizda. o yuzden zengin baskan imasi yanlis

Konuyu kirletmeyin yahu. Fatih Terim ile ilgili bir şeyler yazmak isteyenler Fatih Terim başlığına gidebilirler.

Bu arada Lucescu ile kesin olarak anlaşıldığını düşünüyorum. Kendi fikrim bu tabi.

Ben anlaşmanın yeni olduğunu da düşünmüyorum. Mancini ile hiç kalıcı olarak konuşulmadı gibi geliyor bana.

ft 40 yilda bir felipe buldu onu da devre arasinda gonderdi. lucescu premier lige bile brezilyali gonderdi, muthis bir herif

ulan kisir dongu gibiyiz git luce gel luce ,gel terim git yarim

bi adam bulamadik oturtacak 5-10 yil oraya

iyi enlerin ilkiyiz bir de su hoca yonunden saglam bi civi caksak yillarc

Seneye şu gerçek olacak mı acaba

Sneıjderi sanki bizim yöneticiler yolunu bulsa satıcak gibi 15 falan veren çıksın hemen satarlar acaba lucescu td olur sneıjder etrafında takım oluşturur mu süper olur gerçekten ama bu hayal

1-lucescu çok zor manciniyle malasef devam edecekler sanki

2-dünya kupasında sneıjder değerini arttırsa gider gibi bakalım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mancini ile devam etmeliyiz. Kendi ayrılmak isterse ne ala ancak onu kovup verecek 13,5 milyon euromuz yok. Vergi cezası da geldi beşiktaştan fena oluruz bu gidişle.

Gerçek imparator geliyor adamı haksızlık yaparak kovmamiza rağmen rakipken bile saygısızlık yapmadı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=L31r9mGy4GM[/media]

Nokta atış olur

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yildiz falan almadi ki shaktar, srna pletikosa tymoschuk rat brandao bu herifler luce gelmeden varmis. lucenin yaptigi avrupada kimsenin yapamadigini yapip genc brezilyalilari adam etmek. ayrica takim basarili olmaya ve cl'ye duzenli katilmaya baslayinca ayni orantida kadronun kuvvetlendirilmesi gibi bir trend de var kadrolarina baktiginizda. o yuzden zengin baskan imasi yanlis

Tam Galatasaray maddi darboğazı önemli ölçüde aşmış, benzer bir trendi uygulamaya koyacak, sağdan soldan bulupta maximum verim alabildiği neredeyse beleş futbolcular yerine yıldız namzeti oyuncular kazandırıp gerçek birer yıldız haline getirerek ligde rekabeti bitirecekken ''Gönüllerdeki Hoca!'' yı getirmek uğruna bu ''Futbol bilgesi'' nden bizi mahrum eden rahmetli Canaydın ı asla affedemeyeceğim...2002-2003 sezonunda tam yetkiyle getirilen Terim Hazretleri o sezon toplam 45 milyon Euro harcatıpta, eldekiler ve aldırdıklarıyla birlikte kadronun tamamını ıskartaya çıkarmayı başarmıştı, Allah selamet versin, 10 yılımıza maloldu...O bütçe Lucescu nun eline verilmiş olsa, 2-3 yıla yayarak öyle bir planlama yapardı ki şimdiki kulübünde yaptıklarının ötesine geçer, tam bir efsane olurdu...

Çok doluyum bu konuda, daha fazla uzatmayayım...

Aşkın Ateş kardeşimiz güvenilirmidir sorusuyla başlayayım arkadaşlar. eger öyleyse kendisi yeni hocanın ki muhtemelen luce, listesini dahi vermiş diyor bu listede bir santrafor bir oos 2 stoper oldugunu söylüyor. forvet eski takımından diyor bu luiz adriano. oos brezilyalı diyor büyük ihtimalle teixeira,costa,bernard 3lüsünden biri.

stoper adaylarından fransa liginde olanı bilmiyorum ama belçikadan olan stoper kouyate veya ruytnick olabilir. ama kouyate agır basıyor. yorumlarınız neler.

birde töre ve veli kavlakla görüşülüyor galiba.

Çabuk ver hocam forum da sıkıntılı zaten.

Sen karar verene kadar toptan çökecek bu gidişle. :D

Geri
Üst Alt